7 Martie 2016 publicat în Moda 21 share-uri

Trecerea de la iarna la primavara este ocazia perfecta sa adaugi sic si feminitate tinutei tale, prin culori vii si imprimeuri spectaculoase. Un buget restrans nu trebuie sa te impiedice sa arati ca o fashionista.

Pantaloni evazati

Dupa cateva sezoane dominate de stilul skinny, au revenit in trend pantalonii evazati.

Ei alungesc silueta si te fac sa pari mai inalta, sunt lejeri si in acelasi timp eleganti. Recomandarea noastra: poarta-i pe alb pentru a arata ca si cum tocmai ai coborat de pe catwalk.

Pentru o tinuta office, alege o pereche neagra din jerseu si completeaza look-ul cu un blazer pe corp.

Imprimeurile tribale

Sezonul acesta, designerii au folosit din plin influentele exotice. Imprimeurile colorate si bogate in detalii s-au regasit din plin in colectiile designerilor celebri. Poti opta sa le porti pe o fusta maxi sau midi, pe pantalonii evazati sau chiar pe geanta.

Daca alegi o fusta mini cu imprimeu tribal, poti opta pentru un model clos, care evidentiaza perfect talia. Poart-o cu o palarie din piele intoarsa cu boruri largi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Păr ultralung și bucle voluminoase, printre tendințele 2023 pentru păr 16 idei superbe de machiaj festiv pentru Paște, petreceri și ocaziile speciale din viața ta TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Blazerul

Blazerul de primavara este o piesa clasica ce trebuie sa faca parte din oricare garderoba.

Umerii largi si drepti adauga o nota eleganta chiar si unei tinute relaxate.

Pentru o tinuta mai personlizata, poti opta pentru croieli, texturi sau imprimeuri alternative, ca de exemplu un blazer cu imprimeu floral sau unul asimetric.

Dantela

Un alt element foarte popular anul acesta este dantela. Pe bluze, rochii, genti si chiar pantofi, ea adauga nota de rafinament de care ai nevoie.

Fie ca optezi pentru rochie alba de dantela usoara si vaporoasa, o garnitura din dantela neagra sau un turcoaz indraznet, nimic nu transmite mai multa feminitate si senzualitate.

Gentile in culori electrice

Culorile intense te recomanda ca o femeie increzatoare si sigura pe ea, care acapareaza toate privirile cand intra in incapere.

Evita tinutele colorate intens din cap pana in picioare, care sunt stridente si obositoare vizual, si alege sa adaugi culoare prin accesorii. Primavara asta poti fi indrazneata cu o poseta roz cu design minimalist sau o geanta de umar roz electric.

Look-uri moderne pentru primăvară cu cea mai nouă colecție Levi’s Made & Crafted adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre

Poart-o cu o tinuta monocroma, in negru, bleumarin sau alb – si poate deveni o adevarata geanta statement.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri