Daca venirea noului sezon te incurajeaza sa scoti din garderoba ce ai mai bun, atunci sigur si pantofii au nevoie de un aer fresh. Iar daca vorbim de incaltamintea de sezon, atunci mai mult ca sigur ne referim la ghete si botine.

comunicat de presa:

Versatilitatea caracteristica este completata de modelele bogate pe care Deichmann le-a pregatit pentru aceasta primavara, asa ca ingredientele unui look mereu pregatit sa fie admirat sunt bifate.

Si pentru ca vorbim de o gama larga din care sa poti alege, iata spre ce modele te poti orienta. Ciocatele cu toc mediu, gros, cu o nota boho, sunt ideale pentru un look relaxat. Merg de minune cu jeansi skinny si o jacheta din piele.

Alternativa pentru un look office sau elegant sunt botinele pana la glezna. Tocul de dimensiuni medii asigura confortul pe care orice femeie si-l doreste, fara ca look-ul impecabil sa fie alterat. Nuantele neutre sunt si de aceasta data solutia menita sa te scoata din impasul crearii outfiturilor cotidiene.

Pentru adeptele stilului casual, ghetele cu elemente metalice, stil biker, raman si in acest an in preferintele designerilor. Dobandesc insa in acest an o nota feminina mai pronuntata, datorita detaliilor din dantela. Pot astfel sa completeze nu doar jeansii, dar si o fusta sau rochie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023

Din tendintele actuale nu pot lipsi ghetele clasice, cu toc mic. Cu siret sau varianta casual a ciocatelor, acest model indeplineste asteptarile oricarei femei: sa se simta confortabil si sa fie in tendinte in acelasi timp.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri