Marks & Spencer a prezentat trendurile noii colectii pentru sezonul primavara-vara 2015 realizate urmarind cinci povesti diferite – Into the Blue, Uniformity, Summer of Love, The Orient si Color.

Comunicat de presa

Jurnalistii si bloggerii prezenti la eveniment au aflat care sunt elementele cheie definitorii ale noii colectii si au admirat outfit-uri si piese vestimentare ce apartin celor cinci tendinte, care evidentiaza angajamentul permanent al Marks & Spencer fata de un design modern, croiala inovatoare si calitate exceptionala. Rafinata prin simplitatea sa, colectia Marks & Spencer primavara-vara 2015 aduce un omagiu elegantei si finetei stilului clasic, printr-o interpretare distinsa, dar in acelasi timp excentrica prin culori vii si constructii concepute special pentru femeile moderne si increzatoare.

Invitatii au aflat mai multe informatii despre tendintele sezonului de la gazda evenimentului, Ana Morodan.

Tendinte primavara – vara Marks & Spencer:

INTO THE BLUE
Into the Blue reprezinta o relansare a denimului, redefinind stilul casual. Denimul si nuantele intense de albastru sunt explorate intr-o eleganta aparte, in timp de tonurile neutre sunt redefinite printr-o estetica proaspata si feminina.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

UNIFORMITY
Siguranta si rafinamentul traseaza liniile trendului Uniformity, cu accent pe tinute cu stil, cât si confortabile. Simplitatea lineara a tinutelor este redata de paleta de tonuri accentuate prin detalii monocromatice.

SUMMER OF LOVE
O fuziune de texturi fine si imprimeuri florale subtile stabilesc trendul caracteristic sezonului de vara, relansand stilul retro prin materiale suede, tonuri ruginite si culori cu accente de apus.

THE ORIENT
The Orient reprezinta o explorare a influentelor orientale in tinute cu imprimeuri indraznete, redate intr-o constructie eleganta si moderna.

Color
Colectia M&S Color da viata tinutelor intr-un stil modern, confortabil si jucaus.
Tinutele sunt de o eleganta fara efort, lejere si indraznete, perfecte pentru orice tip de eveniment. Prin tehnologia inovatoare Stay NewTM de la Marks & Spencer, culoarea intensa a materialului se pastreaza pentru o perioada mai lunga de timp.

Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate Campania de beneficii se extinde pentru membrii Clubului CCC A contat cine a zbierat mai tare

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri