17 Martie 2014 publicat în Moda 35 share-uri

Descopera cele 10 tendinte impresionante ale primaverii 2014, tendinte in moda pe care le poti adopta si tu in tinutele tale!

5. Rochia clos a anilor '50

Rochia clos a anilor '50 revine in peisaj in aceasta primavara, punand in evidenta talia intr-un mod feminin. Combin-o cu o pereche de incaltaminte stil gladiator si o esarfa si vei obtine un look adorabil si seducator.

Foto: Prezentare de moda Primavara 2014 Tracy Reese; Credite foto: Anton Oparin / Shutterstock.com

6. Jachetele patrate, usor supradimensionate

Spre deosebire de sezonul trecut cand jachetele decupate si scurte faceau furori, noul sezon aduce un element de noutate jachetelor. Acestea devin mai "patratoase", capatand un aer supradimensionat si putand fi purtate cu usurinta peste o bluza sau o camasa chic casual. Sunt extrem de sic si se preteaza de minune fustelor in still office, rochiilor bandaj sau celor evazate, dar si pantalonilor tip costum. Regasim jachetele decupate in prezentarile Badgley Mischka, Christian Dior, Emporio Armani sau Roberto Cavalli.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume Primăvara în care accesoriile ”înfloresc”. Cerceii florali masivi - un must-have spectaculos al sezonului TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Foto: Prezentare de moda Tory Burch Primavara 2014; Credite foto: Anton Oparin / Shutterstock.com

7. Topurile decupate

Primavara este cel mai potrivit moment pentru a ne ingriji de felul in care aratam, mai ales ca printre tendintele primaverii se numara si decupajele care dezgolesc pielea si abdomenul. Anii '90 isi fac simtita influenta prin acest trend indraznet. Lungimea topurilor decupate variaza, unele aproape ca doar lasa sa se intrevada pielea, in timp ce altele dezgolesc pielea abdomenului in mod curajos. Regasim decujapele la Tracy Reese, Lela Rose, Phillip Lim si Zimmermann.

Foto: Prezentare de moda Tracy Reese primavara 2014; Credite foto: Anton Oparin / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri