17 Martie 2014 publicat în Moda 35 share-uri

Descopera cele 10 tendinte impresionante ale primaverii 2014, tendinte in moda pe care le poti adopta si tu in tinutele tale!

8. Pantalonii largi

Pantalonii largi, umflati ocazional in mod bombastic si amintindu-ne de stilul anilor '70, sunt si ei in tendinte, fiind extrem de sic. Intr-adevar, avantajeaza indeosebi persoanele inalte, insa se potrivesc mai mult decat perfect cu jachetele sau topurile decupate, cu bluzele /camasile cu nasturi care se inchid pana sus, cu incaltamintea tip platforma sau din contra cu cea fara toc.

Foto: Prezentare de moda Michael Kors Primavara 2014; Credite foto: Anton Oparin / Shutterstock.com

9. Transparente care ascund si arata...

Transparentul este un element pe care au mizat multi dintre designerii de moda in prezentarile de moda ale primaverii 2014 (Delpozo, Zimmermann, Jason Wu si Zac Pose sunt doar cativa dintre ei). Bluzele si fustele din materiale translucide si usoare prin care se pot vedea bucati de piele au reprezentat una din atractiile vestimentare ale primaverii care acopera atat cat trebuie incat sa vorbeasca despre feminitate la modul cel mai misterios.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume Primăvara în care accesoriile ”înfloresc”. Cerceii florali masivi - un must-have spectaculos al sezonului TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Foto: Prezentare de moda Nanette Lepore; Credite foto: Anton Oparin / Shutterstock.com

10. Fustele "tea-length"

Daca sezonul trecut fusta midi se afla printre preferintele designerilor de moda, iata ca in noul sezon lungimea ei a mai coborat... putin. Fustele de lungime "tea-length", intre midi si maxi, sunt atragatoare si feminine si avantajeaza in special siluetele inalte chiar daca au o croiala mai dreapta (vezi foto). Vedeta sezonului insa o reprezinta clasica fusta 'tea-length", inspirata de anii '50, mai pretentioasa si cu o vizibila forma in V.

Foto: Prezentare de moda Prabal Gurung Primavara 2014; Credite foto: Anton Oparin / Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri