, 30 Noiembrie -0001 publicat în Moda 36 share-uri

Show. Pasiune. Emotii. Culoare. Modernism. Eternitate. Talent. Trenduri. Intr-un cuvant: Gala Wella. Echipa de hairstilisti Wella Professionals a dezvaluit pe scena Galei Wella, intr-un spectacol de lumina si sunet, trendurile in hairstyling pentru anul 2014. Mihaela Radulescu a fost gazda show-ului.

Comunicat de presa

Anul acesta, fiecarui sezon ii este dedicat un trend. Urban Native este viziunea pentru primavara/vara iar Borderline Beauty pentru toamna/iarna.

  • Urban Native depaseste statutul de trend si aspira sa devina un stil de viata pentru ca reprezinta expresia in coafura a unui curent ce are in centru oamenii timpului prezent ce sunt in cautarea unor momente de eliberare si detasare din viata urbana cosmopolita si conectata la tehnologia momentului. Acestia evadeaza intr-un stil de viata apropiat de natura, cu un ritm zilnic domol, avand astfel posibilitatea sa isi asculte mintea si trupul. Sezonul primavara/vara in aceasta noua viziune este caracterizat de o paleta cromatica foarte delicata. Nuantele sunt usor estompate si suprapuse comportand astfel o noua greutate. Pasteluri cretate si nuante fine de coral sunt asezate langa tonurile naturale. Nuante de crem luminoase sunt indulcite frumos de soare. Stylingul nu este foarte finisat si are cateva accente texturate. Este relaxat iar formele devin fluide, flexibile si foarte naturale.

Urban Native

  • Borderline Beauty inseamna perspective noi si puternice. Normele de frumusete sunt contestate si ceea ce este considerat ca fiind neconventional devine din ce in ce mai dorit. Stilul de viata Borderline Beauty deschide frontierele catre o linie estetica mai neobisnuita ce propune un ideal de frumusete aproape imposibil si expune o viziune de nerecunoscut a viitorului. Combinand realul si virtualul, viitorul si trecutul, forma si culoarea, elementele mecanice cu cele organice, Borderline Beauty reprezinta frumusetea dar nu asa cum o cunoastem. Ideile conventionale sunt contestate pentru a face loc unor incursiuni experimentale in culoare, forma si stil. Griul este introdus in paleta de culori ca un catalizator si este alaturat unor culori luminoase si naturale precum blondul mustar, rosul caramiziu sau brunetul voalat. Rezultatul final este creativ, inspirational si neasteptat. Stylingul este definit prin texturile provocatoare si simetria neasteptata.

Borderline Beauty

Cei mai renumiti hairstilisti de top din Romania - Adrian Pop, Septimiu Zavate, Alina Calin, Lucian Busuioc, Roxana Oprea, Ionela Dobre, Razvan Andrei, Ovidiu Cristea, Ioana Dobre, Florian Radu, Eduard Virag, Attila Bereczki, Emil Hurubean, Attila Kovacs, Cristina Scrisu, Antoaneta Stoican, Violeta Voinicaru, Alina Rau - coordonati de Constantin Ilie si Dana Dinca au creat coafuri indraznete, creative si inspirationale. Pentru ca hairstyling-ul este arta si indemanare.

Mihaela Radulescu la Gala Wella 2014


Gala Wella a culminat cu premierea concursurilor nationale de coafura. Vedetele de maine ale hairstylingului sunt:

Premiul I, Trend Vision Award – Men: Octavian Popescu, Z Salon din Sibiu
Premiul I, Trend Vision Award – Long Hair: Madalina Virgiliu, Abbate Salon din Bucuresti
Premiul I, Trend Vision Award – Your Vision: Alexandru Covasneanu, Gett's Color Bar din Bucuresti
Premiul I, Trend Vision Award – Consacrati: Oana Moldoveanu, Gett's Color Bar din Bucuresti
Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri