Natura nu este singura care se trezeste la viata odata cu venirea primaverii, stilul nostru vestimentar este parca mai dornic ca oricand de o schimbare si garderoba devine o sursa nelimitata de inspiratie.

Comunicat de presa

Starea noastra de spirit vesteste parca si ea venirea unui nou sezon, te trezesti cu un zambet larg pe buze, chipul iti radiaza de fericire si gandurile iti zboara la articolele vestimentare colorate care iti vor picta fiecare zi in cele mai frumoase nuante.

Iar primavara nu ne bucura doar cu soare si temperaturi blande, este insotita de noile tendinte care ne pun imaginatia la lucru in crearea acelor tinute menite sa ne inunde sufletul de optimismul specific unei zile de sarbatoare.

Si pentru ca nu exista un alt mod mai potrivit de a intampina primavara decat rasfatandu-ne cu noutati vestimentare, Takko a pregatit pentru Luna Femeii cele mai vesele piese vestimentare pentru un look de zi cu zi, articole exclusiviste pentru aparitii stilate, lenjerie intima si accesorii.

Iti propunem cateva tinute care te vor inspira in aceasta primavara.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri