21 Octombrie 2013 publicat în Moda 5 share-uri

Mathilde propune o noua colectie capsula pentru sezonul toamna-iarna 2013, in care pardesiele si trench-urile sunt piesele vedeta.

Mathilde propune o noua colectie capsula pentru sezonul toamna-iarna 2013, in care pardesiele si trench-urile sunt piesele vedeta.

Pentru sezonul rece, Mathilde va propune o varietate de trench-uri, cardigane, pelerine si pardesie. Croiurile parte peste parte, colturile inegale, laturile asimetrice sau terminatiile tip franjuri se incadreaza in nota generala de eleganta a creatiilor brandului.

Detaliile de brand awareness Mathilde precum florile cusute sau broderii realizate manual confera personalitate fiecarei creatii. Un trench poate fi o piesa extrem de admirata prin integrarea unor elemente aplicate pe o tinuta cu o croiala eleganta.Inclinarea catre tehnica patchwork isi face prezenta si in colectia toamna-iarna aducand impreuna texturi diferite, dar si imprimeuri complementare.

Avantajele acestor suprapuneri sunt marea varietate de asortare si posibilitatea de a fi creativ in fiecare tinuta – fie ca este vorba de birou sau de o iesire culturala.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri

Confortul si placerea de a purta Mathilde sunt oferite si prin materialele de calitate, precum stofa, jerse, lana sau catifea, dar si prin atentia acordata detaliilor, respectiv buzunare aplicate fustelor si captuseala meticulos finisata.

Asadar, creatiile Mathilde sunt si in anotimpul rece un pasaport catre un look glamour si creativ, pliat pe tendintele si necesitatile urbane.

Vezi mai jos toate tinutele in Galeria Foto Mathilde toamna-iarna 2013


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri