Pentru ca stim ca iti plac cumparaturile online si pentru ca stim ca o fashionista adevarata trebuie sa isi completeze in permanenta garderoba te anuntam cu drag de concursul lansat de colegii de la CashOUT in colaborare cu TinaR!

Inscrie-te in concurs si poti castiga un voucher de cumparaturi TinaR in valoarea de 1.000 de lei!

Ce trebuie sa faci? E simplu: intra in contul tau CashOUT.ro, acceseaza magazinul online TinaR, plaseaza o comanda pana la data de 1 noiembrie si asteapta coletul! In momentul in care cashbackul aferent comenzii tale are statusul “Acceptat” in contul tau, intri in cursa pentru castigarea marelui premiu: un voucher de cumparaturi de la TinaR in valoare de 1.000 de lei!

Atentie! Pentru a fi sigura ca ti se atribuie cashback-ul, nu trebuie sa accesezi alte linkuri din alte site-uri sau newslettere intre momentul in care ai accesat pagina magazinului prin CashOUT.ro si momentul in care ai finalizat procedura de achizitie. De asemenea, asigura-te ca setarile browserului tau accepta cookie-uri. Plus, evident, comanda trebuie facuta online, nu telefonic.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale

Concursul se desfasoara in perioada 1 octombrie – 1 noiembrie 2013, urmand ca in data de 15 noiembrie 2013 sa se faca tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorului, iar pe 16 noiembrie acesta va fi anuntat.

Nu mai sta pe ganduri! Comanda, castiga 5% cashback si tine pumnii stransi pentru marele premiu!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri