Accesoriile statement, imprimeurile colorate, suprapunerile, dar si animal print-urile si snakeskin-urile se regasesc printre principalele tendinte de sezon in materie de accesorii, potrivit Meli Melo Paris, unul dintre principalii retaileri locali de bijuterii si accesorii fashion din Romania.

Comunicat de presa

"Toamna aceasta dam frau liber imaginatiei si facem combinatii cat mai imprevizibile! Indiferent daca vorbim despre bijuterii, genti, curele, esarfe sau de alte tipuri de accesorii, combinatiile de culori vesele, pastrate din sezonul trecut, se imbina perfect cu nuantele de maro si cu degradeurile specifice toamnei", a declarat Oana Lazar, Marketing Manager al Meli Melo Paris.

In ceea ce priveste materialele si texturile care sunt in voga in acest sezon, reprezentanta companiei ne-a dezvaluit ca matasea, texturile fine, dar si pielea, blana colorata si imitatiile croco sau snakeskin nu pot fi ignorate in momentul achizitionarii unui accesoriu de sezon.

"O mare parte a elementelor care dicteaza tendintele acestui sezon in materie de accesorii sunt inspirate din cultura urban-orientala. Astfel, in noile colectii, clientele vor putea regasi atat accente specifice stilului vintage patterns, a celui urban-chic, cat si a celui oriental sau mosaic prints", a adaugat Oana Lazar.

Inelele supradimensionale, esarfele cu texturi de tip mosaic prints sau in degradeuri, cerceii colorati de tip candelabru si gentile sau plicurile mari cu accente vintage si animal print nu ar trebui sa lipseasca in acest sezon din garderoba niciunei impatimite de fashion.

De asemenea, manusile scurte din piele colorata, palariile cu boruri mari si accesorii cu franjuri, curelele cu catarame supradimensionale sunt un must-have al acestui sezon.

Potrivit Oanei Lazar, colectiile de accesorii din acest sezon se potrivesc perfect oricarui tip de stil vestimentar, aducand o nota de extravaganta, originalitate si culoare oricarei tinute.

Sursa foto prima pagina: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri