25 Septembrie 2013 publicat în Moda 11 share-uri

Brandul italian Luisa Spagnoli ne propune sa ne intoarcem la eleganta suprema. Ne aminteste de stilul lui Jacqueline Kennedy. Celebra prima doamna purta de altfel acest brand de lux italian.

Celebrul brand italian de moda de lux Luisa Spagnoli a venit si in Romania

Luisa Spagnoli ne propune sa ne intoarcem la eleganta suprema. Ne aminteste de stilul lui Jacqueline Kennedy. Celebra prima doamna purta de altfel acest brand de lux italian.

Stilul Luisa Spagnoli este si a fost de-a lungul timpului foarte popular printre vedete - Catherine - ducesa de Cambridge, Elizabeth Hurley, Marilyn Monroe, Sophia Loren, Zsa Zsa Gabor si Gina Lollobrigida, acestea purtand creatiile marcii italiene in diverse ocazii.

In acest sezon, Luisa Spagnoli propune un stil neo-baroc plin de eleganta si lux, cu tunici trapezoidale scurte pana in talie din damasc satinat, cu broderie de matase si culori opulente, precum rosu purpuriu si verde petrol; rochii pe corp cu motive elaborate din jacard auriu; stole, mansoane si palarii din blana pretioasa, care pot fi transformate in cache-col confortabile.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Omagiul adus folclorului rus este vizibil si in fustele din lana cu motive geometrice orientale gen kilim, care reamintesc de traditionalele papusi rusesti din lemn, matrioska.

Folclorul balcanic a fost sursa de inspiratie pentru fustele multicolore ample si somptuoase, cu motive din casmir, palariile cu boruri largi si tricoturile cu aplicatii de pietre si margele, jachetele din piele fina, cu tivuri perforate cu laser, sau din piele intoarsa.

Bluzele fara maneci si jachetele couture scurte sunt decorate cu o varietate de margini bordate, care adauga o nota tinereasca liniilor curate si minimaliste. Tesatura vedeta a sezonului este catifeaua delicata in degrade, o reminiscenta baroca, cu o tenta din anii ’70.

Colectia include si costume extrem de elegante si sacouri de culoare verde inchis sau in culori calde de toamna, precum caramiziu sau rosu cu tenta oranj si bluze cu motive florale.

Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback

Cotidianul devine mai frumos prin solutiile de bun gust pe care le ofera colectia si care innoiesc tinutele de zi cu zi cu sacouri si rochii drepte sculpturale. Jachetele couture cambrate, cu volan si pantaloni trei sferturi reprezinta o alternativa originala si totusi eleganta a taioarelor clasice.

Tricoturile sunt la randul lor inspirate din moda haute couture, cu rochii stramte, cu broderii tridimensionale sau blocuri cromatice. Fustele evazate cu clini si fustele scurte de lana cu pliseuri mici pot fi purtate cu micro-cardiganuri Chanel, pentru un look feminin si rafinat.

Vezi mai departe colectia Luisa Spagnoli Toamna 2013 >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri