19 August 2013 publicat în Moda 10 share-uri

Creative Arts organizeaza miercuri, 21 august a.c., incepand cu ora 18:30, la Caffé D`Arthé (Bucuresti, Str. Popa Nan, nr. 7) un atelier de Smart Shopping.

Pentru ca stim cat de importante sunt hainele, gentile, pantofii si accesoriile pentru o femeie, am ales sa organizam, in cadrul Proiect13, un workshop de Smart Shopping. In cadrul workshopului participantele vor invata ce sa cumpare, dar mai ales cum sa cumpere.

Doamnele vor invata cum sa isi dezvolte un comportament de cumparare care sa le aduca satisfactii fara sa ramana cu o gaura in bugetul personal.

Atelierul este sustinut de Dana Paun, fondator www.thecolorstalker.com. Dana este una dintre cele mai mediatizate fotografe de street style din Romania, cu prezente TV si vizibilitate sporita in Social Media. Totodata, ea activeaza si in domeniul designerului vestimentar ca designer principal al brandului Aer Wear in Share22.

Durata cursului: aproximativ doua ore.

„Smart Shopping” este un atelier in cadrul caruia participantele vor afla ce si cum pot cumpara la sfarsitul sezonului estival si nu numai.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Costul atelierului este de 50 RON si include voucherul de 10 RON din partea Caffe D’Arthe.
Inscrierea se poate face prin e-mail: anca@creativearts.ro sau la telefon: 0721.321.890 intre orele 10:00 si 20:00. Data limita de inscriere: 21.08.2013, ora 17:00, in limita locurilor disponibile.
Mai multe informatii despre atelierele Proiect13 puteti afla accesand pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Proiect13

Proiect13 este un eveniment marca Creative Arts sustinut de: Breslo, Revista Atelierul, TV City, Ziarul Metropolis.ro, ENVY, Mamica Urbana, Garbo, Orasul meu, Stil feminin, Mayra.ro, Photo Booking si Florias.

Despre PROIECT13

Proiect13 (sustinut de Creative Arts) reuneste 13 ateliere pe teme legate de moda si stil de viata. A doua platforma Proiect13 cuprinde o serie de ateliere organizate saptamanal, in fiecare zi de miercuri in perioada iulie-octombrie 2013.

Despre Creative Arts:

Creative Arts este un centru de cultivare a creativitatii, creat in scopul descoperirii si dezvoltarii potentialului creativ care se afla in fiecare dintre noi, fie ca suntem copii sau adulti. Creative Arts realizeaza o gama larga de ateliere, pentru toate varstele, folosind tehnici mixte pentru promovarea artei sub toate formele ei. Astfel, pasionatii de arte frumoase vor putea studia, sub coordonarea specialistilor, notiuni teoretice si practice de: pictura si mozaic, croitorie, design textil, arta foto si retouching fotografie de moda, ceramica si modelaj, design interior, reciclare creativa, creatie de bijuterii si alte accesorii, muzica, actorie/improvizatie si stand-up comedy.
 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri