12:08, 26 August 2013 publicat în Moda 12 share-uri

O colectie fascinanta, plina de culoare, inspirata din cultura exotica a Orientului. In centrul colectiei KabukiU se afla trusoul-chimono format din 3 piese, in combinatii cromatice care iti taie respiratia.

Va propunem astazi o colectie fascinanta, plina de culoare, inspirata din cultura exotica a Orientului. In centrul colectiei KabukiU S/S 2013, colectie conceputa de designerul Telina Webb se afla ca un lait motiv trusoul-chimono format din 3 piese. Desi are tehnici si elemente traditionale cu specific japonez si ramane fidela liniei clasice, colectia KabukiU Primavara/ Vara 2013 depaseste linia clasicului traditional. Ea aduce un aer de modernitate, imprumutand un ceva aparte si din stilul european si american.

Spre exemplu, rochia in nuanta de verde maslin este in mod evident inspirata din moda anilor ’50. Mai mult, definitia in sine de trusou asa cum apare in aceasta colectie pare a imprumuta ceva din aerul american. Motivele si culorile tari merg de minune cu trusoul tip chimono. Desi albul se afla si el la mare cinste, combinatiile cromatice vibrante iti taie pur si simplu respiratia.

Citeste si:
Tinute de firma sub 100 de lei: haine de sezon de la Fashion Days
Tinute de firma sub 100 de...

Credite foto: Anton Oparin / Shutterstock.com - Colectia KabukiU SS 2013, Nolcha Fashion Week

Iti recomandam si articolul:

Chimono-ul - cel mai exotic si fascinant trend al verii 2013. Fii o gheisa seducatoare!

Citeste si:
Colectia Marchesa primavara/vara 2018: 20 de rochii de poveste,...
Colectia Marchesa...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri