20 Martie 2013 publicat în Moda 50 share-uri

Iti prezentam o colectie variata si cu personalitate, in care vei regasi cu usurinta principalele tendinte in materie de pantofi pentru 2013.

Odata cu primele raze de soare, a venit si momentul sa te decizi ce anume iti vei cumpara in materie de incaltaminte pentru sezonul cald. Visconti ti-a pregatit o colectie variata si cu personalitate, in care vei regasi cu usurinta principalele tendinte in materie de pantofi pentru 2013.

Varf ascutit

Pantofii cu varful ascutit sunt un must have in aceasta vara si trebuie sa profiti din plin de revenirea lor pe podiumurile de moda. Mai mult ca oricand, trebuie sa iti evidentiezi feminitatea si eleganta cu acest tip de pantofi.

Culori tari

Orice femeie isi doreste sa atraga privirile si sa inspire cat mai multa prospetime si culoare prin tinutele ei, iar pantofii in nuante puternice sunt cei mai potriviti. Avalansa de culori puternice iti exprima personalitatea, de la tinutele de zi, pana la cele de seara.

Toc mediu

Anul acesta, designerii si-au propus sa incurajeze sexul frumos prin modele de pantofi de zi in combinatii de culori si printuri atractive. Pantofii au toc mediu, sunt usor de purtat la serviciu si reprezinta acea pata de culoare de care ai nevoie in tinutele de zi cu zi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Riscurile comune ale consumului de anticoncepționale

Fundite si motive florale

Detaliile florale si funditele nu lipsesc nici primavara aceasta din aceasta colectie. Pentru un plus de feminitate si culoare, puteti opta pentru pantofi cu toc mediu in culori puternice sau balerini practici si comozi.

Platforme

Va propunem in continuare platforme comode si in culori intense. Talpa este cat mai creativa, cu imprimeuri florale sau motive geometrice, perfecte pentru a scoate o tinuta din anonimat.

Tocuri neconventionale

Daca v-ati saturat de tocurile cui, aveti in vedere atat tocurile groase simple, cat si in forme neconventionale. Astfel de modele sunt destul de comode si usor de purtat la serviciu.


Tendinte prezentate de Visconti

Foto homepage: Depositphotos


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri