9 August 2012 publicat în Moda 32 share-uri

Silvia Terziu, care a avut sansa de a lucra alaturi de faimosul Marc Jacobs pentru Louis Vitton, crede ca moda este o fereastra catre sufletul fiecarei femei.

Creatoarea explica si de ce a preferat Timisoara pentru a-si lansa colectia: “Am ales Timisoara pentru ca e orasul meu natal, aici mi-am descoperit pasiunea pentru moda si aici sunt inceputurile mele. Palatul Baroc emana rafinament, eleganta, atentie in detaliile ornamentatiilor si operelor de arta, fiind si Muzeul de Arta din Timisoara. E o cladire reprezentativa pentru Timisoara, care imbina stilul modern cu eleganta, care nu se demodeaza niciodata, lucru definitoriu pentru colectia mea”.

Considerata ca fiind unul dintre cei mai promitatori designeri romani, tanara creatoare este stabilita la Paris de cativa ani si este absolventa a Universitatii Internationale de Mode Esmod. Creatiile romancei au aparut pana in acest moment atat in catalogul Universitatii Internationale de Moda Esmod, cu ocazia aniversarii a 170 ani de existenta, cat si in diverse canale media importante: Marie Claire, France 2, Le Figaro.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Bullying in randul copiilor – preventie si sfaturi

Creatiile Silviei sunt inspirate de catre designeri de ultima generatie: Marchesa, Elie Saab sau Lanvin. Dupa cele doua sezoane in care a fost prezenta la salonul PREMIERE VISION PLURIEL si Who's next- Salon pentru creatori, Silvia a inteles ca creatiile sale sunt facute pentru femeia senzuala si provocatoare, care vrea sa iasa in evidenta prin modul de a purta vesmintele, nu prin tinutele prorpriu-zise.

Prima sa colectie poate fi vizionata pe site-ul www.silviaterziu.com

Comunicat de presa


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri