9 August 2012 publicat în Moda 32 share-uri

Silvia Terziu, care a avut sansa de a lucra alaturi de faimosul Marc Jacobs pentru Louis Vitton, crede ca moda este o fereastra catre sufletul fiecarei femei.

Tanara creatoare de moda Silvia Terziu si-a lansat recent, la Palatul Baroc din Timisoara, Colectia de vara 2012 “Fluiditate”, in care transparenta si fluiditatea capata un sens profund, eliberator. Stilul nu mai inseamna rigiditate in gandire sau comportament, ci versatilitate, transparenta fata de ceilalti e salutara, intr-un moment cand opacitatea si mastile sunt codul nescris al societatii.

Creatoarea, care a avut sansa de a lucra alaturi de faimosul Marc Jacobs pentru Louis Vitton, crede ca moda este o fereastra catre sufletul fiecarei femei. Colectia, cu influente stilizate din Marchesa, foloseste multa broderie manuala cu cristale Swarowski si materiale extreme de fine: crepe de matase naturala si sifon de matase.

“In aceasta colectie, inspiratia mea a venit uitandu-ma in urma, in parcursul vietii mele, cum mi-am <brodat> cariera in diferite tari. Parcursul meu <brodat> il gasim in aceasta colectie: broderii cu perle sau cu pietre semipretioase pe care le gasim si in creatiile mele. Aproape fiecare rochie poate fi o creatie individuala, in privinta culorii, taliei, lungimii si mai ales al broderiei alese, si locul unde se poate aplica pe rochie. Fiecare rochie are cel putin o broderie manuala ce i se potriveste, care se poate aplica in partile pe care vrem sa le scoatem in evidenta", declara creatoarea romanca.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Stresul scolar la copii – sfaturi si recomandari Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Femeia pe care o imbraca Silvia Terziu nu are varsta, de aceea femeia Silvia Terziu este cu sau fara forme. Aceste femei ma intereseaza! Daca ai forme, anumite modele din colectia actuala te vor avantaja, dar in acelasi timp iti vor scoate in evidenta atuurile, iar daca nu ai forme, poti sa scoti in evidenta cu ajutorul broderiilor latura care iti e draga. Ajungand sa vad indeaproape designeri ca Stephane Rolland sau Marc Jacobs, cu care am avut ocazia sa lucrez pentru Louis Vuitton, sunt incantata sa fortez limitele intre sexy si glamour, disimulata si sexy, eleganta fara vulgaritate, fluiditate timida, transparenta in aparenta”.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri