29 Iunie 2012 publicat în Moda 20 share-uri

Atunci cand vorbim despre incaltaminte, varietatea este mai importanta decat cantitatea. Asadar, este mai bine sa avem o pereche de pantofi cu toc, una de balerini, dar si una de pantofi sport sau ghete, pentru a putea nu doar sa ne odihnim picioarele, ci si sa ne diversificam stilul de a ne imbraca.

1. Papuceii flip-flop

Flip-flops-urile sunt un adevarat trend, mai ales in sezonul cald, tocmai pentru ca sunt o pereche de incaltaminte practica, lejera si extrem de confortabila.

Se potrivesc mai ales la un stil de imbracaminte casual (tricou si o pereche de blugi) sau boem (rochii si fuste inflorate). Pentru un look mai special putem combina flip-flops-urile cu pantaloni tip harem.

Foto: papucei flip-flop disponibili in magazinele Fashion Up

2. Mocasinii

Nu in intregime formali, insa nici foarte casual, mocasinii se potrivesc cel mai bine la o vestimentatie smart casual (semi-formala).

In zilele noastre, putem gasi in comert mocasini de diferite marimi, culori, texturi si modele, acestia putand fi combinati si cu blugi sau chiar o fusta mai eleganta, in functie de propriul stil si libertate de exprimare a personalitatii prin moda. Foto aici.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Tinerețe înseamnă fluiditate - iar pentru piele, tinerețe înseamnă acid hialuronic! Împreună în arte și simțiri Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine?

Foto: mocasini cu toc disponibili pe 3suisses.ro

3. Balerinii

In functie de gusturi, putem sa achizitionam balerini mai sport sau mai eleganti, accesorizati cu catarame ori funde.

Orice femeie trebuie sa aiba cel putin doua perechi de balerini pentru a se simti confortabil, dar si chic. Acestia se potrivesc cu o gama variata de haine, de la cea mai eleganta rochie, pana la combinatia dintre blugi si tricou. Foto aici.

Foto: balerini disponibil pe ottershop.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri