29 Iunie 2012 publicat în Moda 20 share-uri

Atunci cand vorbim despre incaltaminte, varietatea este mai importanta decat cantitatea. Asadar, este mai bine sa avem o pereche de pantofi cu toc, una de balerini, dar si una de pantofi sport sau ghete, pentru a putea nu doar sa ne odihnim picioarele, ci si sa ne diversificam stilul de a ne imbraca.

4. Pantofii cu toc

O pereche de pantofi cu toc (negri, rosii sau aurii) este un element indispensabil in garderoba pe care o femeie si-o construieste, fiind cea mai potrivita alegere la o petrecere sau un eveniment important.

Desigur, o pereche de pantofi cu toc de culoare neagra este cea mai practica alegere, potrivindu-se la aproape orice tip de rochie.

Totusi, nu strica sa iesim din tipar si sa incercam ceva mai indraznet.

Foto aici.

5. Pantofii sport

In ziua de astazi, pantofii sport nu sunt doar comozi, ci si practici. In afara de faptul ca ii putem purta atunci cand iesim sa facem miscare, la o plimbare cu bicicleta sau la picnic, pantofii sport sunt si un accesoriu inedit.

In functie de model, materiale si culoare, ei pot fi purtati cu pantaloni scurti, blugi sau chiar fuste. Atunci cand va alegeti un model, incercati ca acesta sa va avantajeze si sa nu va faca picioarele sa para prea mari.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Tinerețe înseamnă fluiditate - iar pentru piele, tinerețe înseamnă acid hialuronic! Împreună în arte și simțiri Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine?

Foto: Pantofi sport de dama beige Forever disponibili pe matar.ro.

6. Ghetele

Fie ele inalte, joase, din piele naturala, din piele intoarsa, cu fermoar sau siret, ghetele sunt un accesoriu indispensabil in sezonul rece. Nu se potrivesc doar cu vestimentatia groasa, ci arata chic si cu fuste scurte! Foto aici.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri