12:02, 9 Februarie 2012 publicat în Moda

Descopera ca realitatea depaseste orice imaginatie. Acum, cu reducerile de pana la 70% de la New Look, poti sa fii mai glam decat in cele mai frumoase vise.

Toate ne dorim in secret sa fim admirate, ne place ca atunci cand intram intr-o camera, sa intoarcem toate privirile. Bineinteles ca nu vom spune asta cu voce tare dar e de la sine inteles ca nu ne place sa fim trecute cu vedere. Acest sentiment se naste in primul rand din atitudine!  

Cu cat ne simtim noi mai bine cu look-ul nostru cu atat nu ne va mai pasa despre ce cred altii si cu atat mai mult, in mod paradoxal, vom obtine admiratia lor! Imagineaza-ti pantofii care iti ridica moralul, rochitele care te transforma din Cenusareasa in regina balului si traieste povestea magica a unei seri superbe de party!

 Descopera ca realitatea depaseste orice imaginatie. Acum cu reducerile de pana la 70% de la New Look poti sa fii mai glam decat in cele mai frumoase vise.

Viziteaza-ne virtual pe www.facebook.com/NewLookRomania sau vino direct in magazinele din Afi Palace Cotroceni, Baneasa Shopping City, Polus Center Cluj si Maritimo Shopping Center Constanta, ca sa iti gasesti un look de vis!
 


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri