9 Februarie 2012 publicat în Moda 1 share-uri

Descopera ca realitatea depaseste orice imaginatie. Acum, cu reducerile de pana la 70% de la New Look, poti sa fii mai glam decat in cele mai frumoase vise.

Toate ne dorim in secret sa fim admirate, ne place ca atunci cand intram intr-o camera, sa intoarcem toate privirile. Bineinteles ca nu vom spune asta cu voce tare dar e de la sine inteles ca nu ne place sa fim trecute cu vedere. Acest sentiment se naste in primul rand din atitudine!  

Cu cat ne simtim noi mai bine cu look-ul nostru cu atat nu ne va mai pasa despre ce cred altii si cu atat mai mult, in mod paradoxal, vom obtine admiratia lor! Imagineaza-ti pantofii care iti ridica moralul, rochitele care te transforma din Cenusareasa in regina balului si traieste povestea magica a unei seri superbe de party!

 Descopera ca realitatea depaseste orice imaginatie. Acum cu reducerile de pana la 70% de la New Look poti sa fii mai glam decat in cele mai frumoase vise.

Viziteaza-ne virtual pe www.facebook.com/NewLookRomania sau vino direct in magazinele din Afi Palace Cotroceni, Baneasa Shopping City, Polus Center Cluj si Maritimo Shopping Center Constanta, ca sa iti gasesti un look de vis!
 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri