Baneasa Shopping City este perceput a fi “cel mai asteptat mall de fashion din Romania”. De ce?
O data portile deschise, pe langa brandurile importante de fashion, Baneasa Shopping City va oferi, de asemenea si primul food-court pe 3 nivele din tara cu un parter dedicat segmentului fast-food, un prim etaj dedicat restaurantelor precum si cu un etaj 2 dedicat zonei de club & lounge. Baneasa Shopping City va aduce, de asemenea, in urmatoarea faza de constructie un concept unic pe piata prin cel mai mare centru de divertisment din Romania.

Baneasa Shopping City este parte integrata a Zonei Comerciale Baneasa – parc de retail intins pe o suprafata de 450,000 mp care cuprinde: IKEA, retailerul numarul 1 in mobila din lume, CARREFOUR, unul dintre cele mai mari din Romania, impreuna cu galeria comerciala FEERIA, METRO, cel mai important magazin “cash & carry” din Romania, BRICOSTORE, cel mai renumit magazin Do-It-Yourself din tara, MOBEXPERT, retailerul si producatorul numarul 1 in materie de mobila si MOTOR CITY, dedicat vanzarii celor mai faimoase branduri de masini.

Data deschiderii: 18 aprilie 2008
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri