15 Decembrie 2011 publicat în Lifestyle 69 share-uri

Se stie ca simbolurile din vise reflecta intelesuri ascunse din experientele noastre de viata. Atunci cand adaugam si culoarea ce apare in ele, adaugam un nou strat in interpretarea lor. Ce semnificatie au culorile din vise?

Atunci cand culoarea albastru predomina in vise...

Culoarea albastru indica in subconstientul nostru ganduri, idei, vise si abilitatea noastra de a le urma. Majoritatea artistilor viseaza in tonuri de albastru. Culoarea albastru ne indeamna sa ne exprimam ideile profunde prin metode creative. Sa ne gandim la cerul de deasupra... Simbolizeaza oportunitatile nelimitate de descoperiri si exprimari. Ca oameni, incercarea noastra de a defini, proiecta si percepe Universul este innascuta. Asadar, cand visam in albastru este un semn ca posedam abilitatea de a deschide portile catre lumea vasta a misterelor vietii prin muzica, arta, literatura sau chiar social media.

Atunci cand culoarea indigo predomina in vise...

In vise, culoarea indigo indica o stare ce patrunde dincolo de efemer, inauntrul spiritualitatii noastre. Daca visam in indigo, cel mai bine ar fi sa facem efortul de a ne explora propria spiritualitate si atunci cand suntem constienti, sa ne depasim limitele si astfel sa capatam o perceptie dincolo de realitatea inconjuratoare. Sunt numeroase comori spirituale de descoperit in vise atunci cand apare culoarea indigo.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Atunci cand culoarea violet predomina in vise...

Culoarea violet din vise indica pace interioara, liniste, regasirea sinelui. Chakra ei este chakra coroanei, reprezentata prin cele o mie de petale de lotus ce beau din senzatiile vietii. Astfel, visand violet, inseamna ca ati reusit sau veti reusi sa creati o legatura intre spirit, corp, psihic si constiinta divina, iar odata cu aceasta veti experimenta armonia sufleteasca, satisfactia personala si linistea interioara.

Cand visam alb-negru...

Aceste vise, in alb si negru, indica pragmatism, uniformitate si ordine in gandire. Visele alb-negru demonstreaza ca separam inconstient realitatea de imaginatie. Astfel, ele demonstreaza o perspectiva clara asupra vietii si ne ofera o intelegere minimalista asupra evenimentelor ce ne influenteaza. Ele sunt usor de interpretat.

Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri