5 Decembrie 2011 publicat în Lifestyle 69 share-uri

A fost o saptamana romantica, cum n-am trait nicicand. A fost o perioada minunata. A fost descoperirea faptului ca povestile de dragoste exista. Am imbinat cultura cu prietenia, cu sinceritatea. Am inteles ca merit un astfel de barbat, ca ei chiar exista.

A fost barbatul care mi-a evidentiat feminitatea, frumusetea din interior spre exterior. “Esti generoasa, ma cherie! Esti atat de feminina. Ador degetele tale. Zambetul tau ma cucereste. Privirea ma incanta.”

“Vreau sa iti stiu gusturile. Iti voi gati cand vei veni la Paris. Imi place mijlocul tau. Iti voi duce personal manuscrisul la editura. Iti voi trimite vitamine. Sa inveti franceza. La sfarsitul lui septembrie te chem. E prea devreme?”

“Vei uita. E doar o aventura de o vara.”

Ultima intalnire. Simt privirea acea luunga ce ma urmareste. “E ultima data cand ma privesti, presimt” imi spun in gand.

Ziua zborului a sosit.. Nu ma suna. Nu-si ia la revedere. Pasii ma poarta la o lansare de carte, prin locurile unde imbratisarile noastre s-au pierdut in nopti. “Am fost o fraiera…” Imi stapanesc lacrimile. Intr-un tarziu, in linistea serii primesc un apel.
- Sunt la aeroport. A durat mult sa-mi fac bagajele. Pe curand. Am sa te sun pe fix.
- Drum bun.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Apoi, un mesaj. Frumos. Prea frumos sa ma pot bucura de prea putin.

Urmeaza o saptamana cu mesaje, convorbiri pe fix. Apoi, se asterne linistea. Trista pentru ca am avut dreptate, trimit un mesaj. “Nu te-am uitat, dar am avut o perioada nebuna. Mama are probleme de sanatate. Bisous.”

Asta a fost tot. Scurt, concins, fermecator, dar fara continuitate. Niciun barbat nu este serios. Nu stiu daca vreau sa uit. Nu stiu ce parte vreau sa sterg. Nu stiu cum sa-mi recapat increderea in oamenii care au surori, care au nepoti, si care pacalesc tineretea din mine.

Candva, voi completa dorul nelinistit din sufletu-mi indurerat. Voi fi iubita pana la sfarsitul sfarsitului.

Un articol de Claudia Groza

Cu aceasta frumoasa poveste de iubire, de neimplinire si dor, Claudia Groza a participat la concursul de creatie organizat alaturi de editura Herald. Articolul sau se numara printre acele scrieri care nu au fost declarate castigatoare, insa pe care am decis sa le publicam.

Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri