Luna este astrul care se afla la cea mai mica distanta fata de planeta pamant si influenta acesteia asupra organismului si vietii noastre se resimte in fiecare secunda chiar daca constientizam acest lucru sau nu.
Al doilea patrar (inainte de Luna Plina)- Luna indica o anumita predispozitie, o oportunitate probabila si posibila, dar nu obligatorie. Influenta ei asupra psihicului si fizicului unei femei este aleatorie, ea depinzand intr-o mare masura de constientizarea si cultivarea liberului arbitru. Este de asemenea stiut ca prin evolutia de natura spirituala, un om isi poate schimba destinul la care il supune un anumit astru. In acest sens, in faza celui de al doilea patra, Luna predispune la meditatie, descoperire de sine si introspectie. Capacitatea de judecata este in acest interval mai lucida si mai ascutita ca niciodata. Perioada celui de al doilea patrat al lunii este excelenta pentru rezolvarea de probleme laborioase si migaloase atata timp cat lucrurile sunt vazute dintr-o perspectiva realista. Desi pe plan sentimental, dragostea in aceasta perioada duce la forte renascute si la optimism, in lipsa unui autocontrol emotional ferm, luna creeaza posibilitatea aparitiei de situatii conflictuale cu partenerul de viata. Iar cauza principala a divergentelor o constituie tocmai tumultul unei vietii interioare intense.

Al treilea patrar (dupa Luna Plina) – Odata cu inceputul acestei perioade, puterea selenara scade, ceea ce predipsune femeile la un tonus mai scazut. Luna face ca multe dintre actiunile intreprinse in aceasta perioada sa se indrepte partial spre esec. In mod special vor fi marcate negativ relatiile cu persoanele de sex masculin, indiferent ca este vorba de tata, frate sau iubit. Femeile vor percepe influenta masculina drept ostila si marcata de scrupule sufocante si vor cauta inutil sa gaseasca idealul masculin. Si cu cat se straduiesc mai mult in aceasta privinta, cu atat sunt mai mai departe de a-l gasi. In aceasta perioada, dificultatile sentimentale si afective vor fi urmate de o absenta a spontaneitatii, de sentimente de tristete, de o posibila lipsa de incredere in sine, de indecizie sau de instabilitate. Luna face ca femeile sa simta in perioada celui de al treilea patrat o nevoie mai pronuntata de tandrete, de protectie si de afectiune. Nu este in nici un caz momentul pasiunilor devastatoare si al arderilor interioare.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri