Luna este astrul care se afla la cea mai mica distanta fata de planeta pamant si influenta acesteia asupra organismului si vietii noastre se resimte in fiecare secunda chiar daca constientizam acest lucru sau nu.
Ultimul patrar (inainte de Luna Noua) – Probabil ca in aceasta perioada femeile se asteapta ca marea dragoste sa apara in viata lor sau ca dragostea pe care o au deja sa le faca sa renasca din propria cenusa. Ultima faza prin care trece luna duce la un nivel de energie extrem de scazut, iar in apropierea Lunii Noua fortele energiei lipsesc cu desavarsire. Ca atare, astrul selenar predispune femeile la exagerari emotionale, la stari sentimentale caracterizate prin dezamagire si nemultumire fata de partener. Daca simti nevoia sa plangi si nu stii de ce, afla ca de vina nu este persoana lui, ci influenta lunii. Trebuie insa sa vedem si partea buna a lucrurillor. Tocmai aceasta stare face ca femeile sa dispuna de un aport de imaginatie care merita fructificat indeosebi in domeniul artistic. Folosita constructiv, originalitatea de care dau dovada femeile in aceasta perioada poate duce la realizarea de opere de arta remarcabile si la un spirit intuitiv remarcabil.

Un articol de Dana Negoita
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri