Ziua de nastere iti poate revela si sfarsitul. In functie de planeta care iti guverneaza existenta, ziua saptamanii in care te-ai nascut iti poate furniza anumite informatii despre bolile si tipul mortii spre care esti predispusa.

Daca te-ai nascut SAMBATA – Saturn iti guverneaza sfarsitul

Existenta persoanelor nascute sambata este guvernata de Saturn. Saturn este planeta sinonima longevitatii, insa uneori viata lunga pe care o aduce este incercata de boli indelungate, de suferinta si dureri fizice. Saturn poate aduce crize epileptice, boli cardiovasculare, dar si boli venerice. Totodata, Saturn este asociat timpului. Ce inseamna acest lucru? Inseamna ca ultimele clipe nu vor veni fulger, inopinat, ci gradual, incet si chinuitor. Moartea in acest caz se realizeaza lent, in timp. Cand aceasta planeta se afla intr-o faza negativa, paralizia, tumorile sau bolile nervoase pot aparea.

Daca te-ai nascut DUMINICA – Soarele iti guverneaza sfarsitul

In cazul persoanelor nascute in ziua de duminica, bolile cu care se vor confrunta acestea sunt percepute adesea ca facand parte din datoria karmica de catre trebuie sa scape. Totodata, Soarele, planeta asociata focului si luminii, guverneaza ziua de duminica si persoanele nascute in aceasta zi. Sunt posibile anumite traume ale trupului pentru purificarea sufletului. Aceste persoane pot fi implicate la un moment dat in accidente care implica foc, explozii sau care sunt legate de iluminare si curent electric. In anumite cazuri, sfarsitul are loc in circumstante neasteptate, din cauze banale, nefericite… precum o tigara aprinsa in locul nepotrivit, la momentul nepotrivit.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Iti recomandam si articolul Lucruri interesante pe care nu le stiai despre moarte


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri