Ziua de nastere iti poate revela si sfarsitul. In functie de planeta care iti guverneaza existenta, ziua saptamanii in care te-ai nascut iti poate furniza anumite informatii despre bolile si tipul mortii spre care esti predispusa.

Ziua nasterii este inceputul. Este inceputul vietii noastre pe acest pamant, este initierea noastra in existenta umana. Informatia continuta de ziua de nastere este covarsitoare si extrem de importanta pentru astrologie. Ea iti revela destinul, personalitatea, prezentul, dar si franturi ale viitorului. Tot ziua de nastere este cea care isi revela si sfarsitul. Ziua saptamanii in care te-ai nascut iti poate furniza anumite informatii despre modul posibil in care vei muri, dar si despre bolile si moartea spre care esti predispusa. Daca nu stii in ce zi a saptamanii te-ai nascut, acest modul iti poate fi de folos: https://www.onlineconversion.com/dayborn.htm . Odata ce ai aflat ziua saptamanii in care te-ai nascut, te invitam sa afli care este planeta care te guverneaza si iti domina existenta in ultimele momente, dar si spre ce fel de sfarsit esti predispusa.

Atentia insa! Destinul poate fi schimbat. La fel si viitorul. Nu luati drept litera de lege toate lucrurile spre care ne predispun astrele. Astrologia doar predispune. Nu dispune niciodata. Moartea si viata ni le facem singuri, prin voia hazardului. Acest articol prezinta doar ipoteze astrologice, nu si realitati.

Daca te-ai nascut LUNI – Neptun iti guverneaza sfarsitul

Neptun este cel care influenteaza decisiv viata si sfarsitul celor nascuti luni. Aceasta planeta este asociata de obicei sfarsiturilor asupra carora planeaza incertitudinea, elementul ‘neasteptat’, necunoscutul si enigma. Moartea multora dintre cei nascuti luni sta sub semnul misterului, iar cauzele reale ale mortii lor vor fi descoperite cu greu, tarziu, in circumstante dubioase. Neptun este asociat cu boli si simptome ciudate, cu accidente medicamentoase, cu experimente de substante sau cu substante administrate in mod gresit, cu doze de medicamente care depasesc gradul de toleranta al organismului, cu boli ciudate si necunoscute care se contracteaza greu. Tot aceasta planeta este legata si de semnul apei, evenimente neplacute legate de apa precum inec sau sufocare.

Daca te-ai nascut MARTI – Marte iti guverneaza sfarsitul

Existenta celor nascuti marti se afla sub influenta planetei Marte. Este de aceea posibil ca trupul celor nascuti marti sa fie incercat de cicatrici, taieturi sau rani neasteptate. Marte aduce si dureri musculari, hormoni in exces (mai ales testosteron), organe genitale defectuoase, dar si boli care stau sub semnul sangelui. Aceasta planeta este asociata armelor si focului, mortilor violente, subite, accidentale. Moartea are loc in imprejurari fulger care tin de neatentie, nesabuinta, teribilism, ego sau impulsivitate. Cei nascuti marti sunt predispusi accidentelor de natura rutiera sau celor care implica diverse dispozitive de metal sau alte mecanisme. Marte aduce cu el morti neasteptate, intense, iuti, dar fara suferinta.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri