4 Noiembrie 2011 publicat în Lifestyle 6 share-uri

Iesi in dublu avantaj: iti gasesti coafura care crezi ca te avantajeaza cel mai mult si poti castiga unul dintre premiile oferite de Pantene.

Te-ai saturat de parul tau tern, lipsit de personalitate, care nu mai are nicio forma. Te bate gandul sa-ti faci o schimbare radicala de look, dar te temi ca s-ar putea sa nu te prinda tunsoarea pe care ti-ai dori-o sau culoarea sa fie prea puternica pentru nuanta tenului tau.


Noi te-am sfatui ca inainte sa bagi foarfeca in coama sau sa te vopsesti verde, sa afli cum ti-ar sta. Nu, nu e cazul sa te-apuci sa cumperi peruci. Tot ce ai de facut este sa intri in https://www.kudika.ro/hairstyle.html#coafor_minihelp, sa-ti incarci o poza, sa-ti alegi una dintre coafurile disponibile si-apoi sa intri in concurs.

Iesi in dublu avantaj: iti gasesti coafura care crezi ca te avantajeaza cel mai mult si poti castiga unul dintre premiile oferite de Pantene: 42 de sticle de Pantene Color Therapy, 42 de sticle de Balsam Pantene Color si 42 de sticle de 3 Minutes Treatment.

Mult succes!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri