6 Martie 2008 publicat în Lifestyle 146 share-uri

In functie de aspectele si pozitia planetelor in raport cu cele doisprezece zodii ce parcurg pamantul, se stabilileste predispozitia semnului zodiacal spre anumite boli. Iata spre ce tipuri de boli sunteti predispus, avand in vedere perioada in care v-ati nascut:

Rac (22 iunie-22 iulie) - Semnul zodiacal al Racului guverneaza plamanii si organele digestive. Are un organism exagerat de sensibil si din aceasta cauza tinde sa acorde o importanta exagerata bolilor. Racul este predispus la boli de stomac, la reumatismne, deformatii artritice ale membrelor, la constipatii si la o proasta circulatie a sangelui. Din cauza delicatetii sale psihice, Racul trece de la o stare nervoasa la alta. Este cand trist, cand ingrijorat, cand amarat si se lasa prada tuturor nelinistilor si emotiilor prin care trece. Ii este indicata o alimentatie bazata pe produse ce contin fluorura de calciu.

Leu (23 iulie-22 august) – Persoanele aflate sub zodia Leului se manifesta sub forma unui caracter vioi, energic, sanguin nervos. Echilibrul psihic al Leului influenteaza puternic starea sa generala de sanatate, excesul de vitalitate specific facandu-l rezistent in fata oricarui tip de boala. Are, de asemenea, o capacitate foarte mare de insanatosire si se reface repede chiar si dupa boli foarte grele. Bolile asociate acestui semn zodiacal sunt cele de inima si ale articulatiilor. Leul trebuie sa aiba grija de coloana sa vertebrala pentru ca este predispus la numeroase deformatii datorate indeosebi accidentelor. Sensibil la schimbarile bruste de vreme, Leul se poate imbolnavi si de reumatisme acute sau cronice. Si poate avea mult de suferit daca nu trateaza cum se cuvine aceasta afectiune. Din dieta lor zilnica nu ar trebui sa lipseasca alimentele bogate in vitamina A, D si H2.

Fecioara (23 august- 22 septembrie) – Fecioara simbolizeaza stomacul, ficatul, intestinele, pancreasul si apendicele. Bolile de care sufera Fecioara sunt strans legate de organele enumerate. Prin urmare, zodia Fecioarei este predispusa spre afectiuni ale tranzitului intestinal sau spre boli precum diarea, peritonita sau dizenteria. Pentru ca in copilarie a suferit de aproape toate bolile specifice acestei perioade, la maturitate Fecioara tinde sa fie putin ipohondra, consumand in exces medicamente. Chiar si atunci cand nu este nevoie de ele... In regimul lor alimentar, Fecioarele ar trebuie sa introduca orezul, verdeata, citricele, ouale sau pestele.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri