Pe 12 Martie va avea loc prima editie din 2008 a Luxury Day, eveniment menit sa realizeze o imagine completa a industriei de lux romanesti, inclusiv perspectivele acesteia.
Pe 12 Martie va avea loc prima editie din 2008 a Luxury Day. Evenimentul va avea loc la Hotelul InterContinental Bucharest la orele 11.30.

Editia din acest an va beneficia de prezenta unor personalitati din lumea afacerilor, in general investitori interesati de diferite segmente ale industriei de lux. Vor participa, de asemenea, cei mai importanti jurnalisti specializati in presa economica precum si reprezentanti ai marcilor de lux deja prezente pe piata romaneasca.

CPP va anunta, cu aceasta ocazie, o serie de oportunitati pentru fiecare segment al industriei de lux: moda, accesorii, hotelarie, SPA, auto, tech, specialized retail, fine wines & spirits.

Vor fi prezentate in premiera:
  • proiect hotel categorie 5 stele deluxe si luxury SPA (prezentat de unul din lanturile hoteliere de top la nivel mondial, pe acest segment)
  • conceptul organic si gourmet, doua segmente intrate relativ recent in randul categoriilor industriei de lux la nivel mondial
  • proiectul GRAND PRIX ONE ROMANIA, realizat de compania South Pacific in colaborare cu CPP
  • proiectele de lux dezvoltate de CPP pentru CEFIN Holding
  • proiectul LUXURYMAG.ro, primul portal dedicat industriei de lux ce se adreseaza consumatorilor de lux din Romania (prima editie luxurymag.ro va cuprinde review-uri de produse, analize, tendinte, stiri si pictoriale inedite).
Evenimentul este menit a realiza o imagine completa a industriei de lux romanesti, inclusiv perspectivele acesteia. Cu aceasta ocazie, CPP va prezenta si datele unui recent studiu de tip “lifestyle database” cu detalii asupra caracteristicilor segmentului de consumatori de lux din Romania – preferinte, exigente, elemente influentatorii in achizitie, fidelitate brand.

Si editia din acest an se va bucura de prezenta unor speakeri de marca, reprezentanti ai unor segmente cheie ale industriei de lux: auto, parfumerie/cosmetice, moda, hotelarie, bijuterii/ceasuri. Luxury Day este o oportunitate excelenta de interactivitate si networking cu reprezentanti ai industriei de lux in special pentru investitori sau antreprenori interesati in a dezvolta o afacere in acest domeniu.

Taxa de participare este de EUR 150 / persoana (plus TVA), echivalentul in RON la cursul BNR din ziua efectuarii platii. Taxa nu se aplica reprezentantilor media.

Mai multe detalii pe www.cpp-mc.com/luxuryday
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Zalando și Paco Rabanne lansează o colecție capsulă disponibilă exclusiv pe Zalando ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Prestige Orchestra lansează „DREAMS COME TRUE”, un concept de show unic în România

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri