19 Octombrie 2011 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Corpul uman ramane unul dintre cele mai mari mistere, asa cum este si Universul. Poate de aceea, toate aceste curiozitati ne fascineaza. Noi am salutat cu multa incantare existena unui muzeu dedicat corpului uman, in Olanda.

21. Copiii se nasc mereu cu ochii albastri. Melanina din ochii unui nou-nascut are mereu nevoie de timp pentru a se inchide, prin expunerea la ultraviolete, dezvaluind mai tarziu adevarata culoare a copilului.

22. Fiecare om si-a petrecut aproximativ jumatate de ora ca o singura celula.

23. Dupa ce mananci prea mult, auzul tau scade.

24. Femeile au un miros mai dezvoltat decat barbatii.

25. Nasul tau poate retine peste 50,000 de mirosuri diferite.

26. Ochii, nasul si urechile noastre isi modifica dimensiunile in mod continuu pe parcursul vietii.

27. Lunea este ziua din saptamana cand creste riscul atacului de cord. Un studiu de 20 de ani din Scotia a gasit faptul ca lunea mor cu 20% mai multi oameni, decat in orice alta zi a saptamanii. Cercetatorii au argumentat ca aceasta ar avea legatura cu stresul intoarcerii la serviciu, dupa prea multa distractie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park

28. Un om poate trai intre o luna si doua luni fara mancare, doar cu apa in functie de grasimile din corpul sau si alti factori.

29. Peste 90% din boli sunt cauzate de stres.

30. Pana la varsta de 60 de ani, majoritatea oamenilor isi pierd jumatate din papilele gustative.

Nota:

Articolul a fost bazat pe o selectie initiala de 50 de curiozitati despre corpul uman, realizata de catre site-ul www.tastyhuman.com. Veridicitatea acesor afirmatii am probat-o cu ajutorul redactorului nostru specializat in sanatate si medicina, Iulia Dibu.

Foto front int.art. si main: gagilas


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri