13 Octombrie 2011 publicat în Lifestyle 72 share-uri

Consumarea anumitor alimente poate stimula, energetic, diferite campuri ale vietii noastre. Este suficient sa va ganditi la beneficiile aduse si sa le mancati cu placere. E util sa tineti cont de energia alimentelor. Spre exemplu, in foarte multe culturi, usturoiului i se atribuie o forta 'magica'.

V-ati intrebat vreodata daca , nu cumva, culoarea alimentelor are vreun impact asupra mesei? Dar energia celui care le cultiva sau le culege? Oare de ce, legumele din gradina bunicii aveau cel mai bun gust? Legatura dintre cer si pamant se intrupeaza armonios in plante, legume si fructe. Cata energie solara si telurica se imprima in fiecare dintre ele? Cata ajunge la noi? Si cum rezonam la toate acestea? Obisnuim sa generam categorii: alimentul X este pentru slabit, alimentul Y vindeca, alimentul Z este afrodisiac. Daca am cunoaste calitatea, canttatea si raportul lor energetic in viata noastra, am fi-probabil- mult mai sanatosi.

Pe scurt, consumarea lor poate stimula, energetic, diferite campuri ale vietii noastre. Este suficient sa va ganditi la beneficiile aduse si sa le mancati cu placere.

E util sa combinam alimentele si din perspectiva energiei lor, nu doar pe criterii de gust!

Veti vedea ca, cele mai multe dintre ele stimuleaza prosperitatea. Prea mula prosperitate acumulata energetic-alimentar...duce la ingrasare! Nu combinati, asadar, 3 alimente „prospere” la aceeasi masa.

Am optat mereu pentru mancarea simpla, de tip medieval. Este drept ca nu-i atat de sofisticata si elaborata ca cea moderna dar, acopera perfect orice trebuinta de hrana si –lucrul cel mai important - este foarte sanatoasa!

Marul – fertilitate si bani

Caise – dragoste si fertilitate

Anghinare - crestere economica si protectie

Banana - fertilitate, dragoste si prosperitate

Orz - fertilitate, vindecare, dragoste

Fasole - dragoste, prosperitate

Carnea de vita - scade vibratia spirituala, creste forta telurica

Afine - protectie si pace

Paine - sustinere

Broccoli - conducere si protectie

Unt – spiritualitate, relatii bune"

Revista “Normal despre Paranormal” – revista de spiritualitate si mister” poate fi gasita in toate centrele INMEDIO din tara, in magazinele MIC.RO, in centrele Adevarul Holding si in centrele de distributie Tutun si Ziare Va puteti abona la revista pentru 6 luni sau 12 luni, iar detalii despre abonament puteti gasi pe blogul autoarei, Alina Neagu: despreparanormal.blogspot.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri