13 Octombrie 2011 publicat în Lifestyle 72 share-uri

Consumarea anumitor alimente poate stimula, energetic, diferite campuri ale vietii noastre. Este suficient sa va ganditi la beneficiile aduse si sa le mancati cu placere. E util sa tineti cont de energia alimentelor. Spre exemplu, in foarte multe culturi, usturoiului i se atribuie o forta 'magica'.

Alina Neagu, fondatoarea si autoarea revistei Normal despre Paranormal” – revista de spiritualitate si mister, ne-a permis sa aruncam un ochi peste editia din octombrie a revistei. Va invitam sa cititi in premiera articolul “Viata ta este...ceea ce mananci!”, articol ce va fi publicat in paginile revistei.

" In aceasta rubrica, mi-am propus sa va vorbesc despre fata nevazuta a alimentelor. Am cules cateva elemente „magice”, un soi de energie care insoteste valoarea lor nutritiva. Atingeti-le, gustati-le, s... imtiti-le aroma, forma si culoarea. Ce va spun aceste informatii despre alimente? Nu-i asa ca unele sunt mai puternice decat altele? Sa luam, de exemplu, lamaia. De unde se naste, oare, gustul ei atat de puternic si aromat? Sa fie timpul indelungat pe care aceasta il petrece sub energia razelor de soare? (ii este necesar un sezon intreg, lamaile se coc mai greu).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

Dar usturoiul? In foarte multe culturi, usturoiului i se atribuie o forta „magica”. De ce, de unde aceasta magie? Probabil din faptul ca este, ca si multe alte alimente, o hrana „vie”. Lasat in sertarul din spate al frigiderului, incolteste; este practic, viu. Probabil ca „magia” vine din forta lui de a renaste. O energie protectoare i se atribuie si ardeiului iute. In vestul Americii si in America latina, oamenii agata coronite confectionate din ardei iute pentru protectia impotriva farmecelor.

Ce va spun simturile despre alimentele dulci? Stiati ca, in trecut, turtele cu miere erau oferite drept ofranda, zeitatilor?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri