24 Octombrie 2011 publicat în Lifestyle 216 share-uri

Unele legi sunt absurde, altele ridicole, altele sexiste, altele discriminatorii, altele de-a dreptul stupefiante. Te invitam sa facem o incursiune printre cele mai ridicole legi ale lumii vizand femeile.

"Dura lex, sed lex…"

Unele sunt absurde, altele ridicole, altele sexiste, altele discriminatorii, altele de-a dreptul stupefiante… insa acestea sunt legile. Te invitam sa facem o incursiune printre cele mai ridicole legi ale lumii vizand reprezentantele sexului frumos:

Aflati si voi cele mai ridicole legi impotriva femeilor

* In saloanele de infrumusetare din statul american Florida, femeile nu au voie sa adoarma sub uscatorul de par. In caz contrar, vor fi amendate prin lege. La fel si proprietarul salonului.

* Tot in Florida, exista o lege speciala prin care femeilor necasatorite (sau divortate, sau vaduve!) le este interzis sa faca salturi cu parasuta in zilele de duminica dupa-amiaza. Si daca totusi indraznesc sa sara cu parasuta? Le asteapta fie o amenda frumusica, fie arestul.

* In Michigan, femeile nu au voie sa isi ridice fustele mai mult de 15 cm atunci cand traverseaza o mlastina. Este interzis prin lege!


Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Cele mai încurajatoare citate despre succes

* Conform unei alte legi americane, in Oxford, Ohio, femeilor nu le este permis sa se dezbrace in fata unei fotografii/ imagini/ tablou reprezentand o persoana de sex masculin.

* In Missouri, este practic imposibil ca patru femei sa inchirieze impreuna un apartament. Legea interzice acest lucru.

* In Pennsylvania a fost dat un decret “special” in care se mentioneaza ca sotia nu are voie sa ascunda mizeria si praful din locuinta sub covor.

* In Maryland, sotiilor le este interzis in mod legal si oficial sa cotrobaie in buzunarele sotilor in timp ce acestia dorm.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri