V-ati intrebat vreodata ce inseamna a fi o femeie puternica in ziua de astazi? Mai mult ca sigur ca da...
Imi spunea un prieten ca o femeie este puternica cand are pe cineva langa ea. Categoric, nu sunt de acord. Intr-adevar, cand se bucura de sprijin din partea barbatului de langa ea, o femeie devine mai puternica. Mai...pentru ca puternica este deja! Nu spune nimeni ca poate fi la fel de puternica si singura, dar prin iubire simte ca este puternica. Are constiinta propriei puteri! O femeie devine mai puternica cand iubeste si este iubita, devine mai puternica cand este si mama, devine mai puternica cand isi exteriorizeaza iubirea fata de viata, fata de oameni si fata de frumos, devine mai puternica cand reuseste in ceea ce si-a propus, devine mai puternica atunci cand gaseste satisfactie in tot ceea ce face. Devine puternica cand isi impartaseste sufletul! Este puternica cand nu se straduieste sa-si ascunda slabiciunile, ci incearca sa le depasesca.

Povestea unei femei

O copilarie nefericita - Oprah Winfrey este exemplul cel mai elocvent de femeie puternica. S-a nascut in statul Mississippi la data de 29 ianuarie 1954 si a avut parte de o copilarie pe care nu as dori-o niciunui copil din lume. Oprah a fost un copil privit “altfel” de catre ceilalti copii doar pentru ca avea o alta culoare a pielii. Si cu toate acestea, era un copil extrem de inzestrat, cu o capacitate extraordinara de a invata si de a comunica... Copilaria sa sta sub semnul saraciei, al discriminarii, al abuzurilor sexuale, al fugii de acasa, al lipsei de iubire, al timpului petrecut la scoala de corectie. Urmeaza apoi adolescenta, o perioada la fel de neagra ca si copilaria: Oprah se indragosteste, vede in iubitul ei o evadare din necazuri, ramane gravida, naste un copil care moare in scurt timp.

Si cu toate astea... Oprah reuseste sa mearga mai departe. Lasa in urma copilaria oropsita si cu pasi inceti, dar sigur, Oprah urca pe scara succesului. In custodia tatalui, nici el un om foarte iubitor, Oprah reuseste sa iasa la suprafata. Termina liceul din Nashville cu note excelente, urmeaza Facultatea din Tennesse in 1971 unde primeste o bursa de merit, ajunge prima prezentatoare de culoare la un post de televiziune din Nashville. Lucreaza la televiziunea nationala unde se claseaza pe primul loc din punct de vedere al audientei. Este gazda showului de televiziune: “The Oprah Winfrey Show” ce a castigat titlul de cel mai bun show de televiziune in cadrul premiilor Emmy. Are loc apoi lansarea propriei case de productie Harpo si a propriei retele de televiziune Oxygen, publicarea de carti cu ea si desprea ea, lansarea de reviste, etc.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Majoritatea femeilor cred că încă nu există egalitate de gen în România Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri