Poate ca nu credeti cu tarie in predictiile astrale si in ce ne dezvaluie zodiile despre noi, dar de un lucru neaparat trebuie sa tineti cont: anul 2008 este anul sobolanului de pamant. Incepe la 7 februarie si se termina la 25 ianuarie 2009.
Dragon- Vei avea multe lucruri de rezolvat anul acesta, vei avea parte de multe responsabilitati si uneori vei simti ca nu le poti face fata. O sa ai de suportat intrigi si rautati din partea celor din jur, o sa fii dezamagita si contrariata de comportamentul acestora. Nu te demoraliza! Tot raul spre bine! Nu lua o atitudine defensiva, invata sa ripostezi si sa te aperi atunci cand esti atacata. Pe plan spiritual, ai nevoie de un timp in care sa meditezi si sa fii doar tu cu tine... O sa te regasesti in cele din urma, iar pentru asta trebuie sa-i multumesti partenerului de viata care te intelege si este alaturi de tine. Concentreaza-te pe ceea ce ti-ai propus si nu-i lasa pe ceilalti sa te abata de la scopul pe care ti l-ai stabilit.
Sarpe- Sarpele in acest an tinde sa-si descatuse energiile negative tocmai in momentele in care ar trebuie sa dea dovada de cat mai multa generozitate si rabdare. Desi nu un egoist din fire, in 2008 tinde sa se puna pe sine pe primul plan si face acest lucru calcand peste dorintele celorlalti. Nu ar fi rau uneri sa pleci urechea la sfaturile iubitului pentru ca in mod sigur nu-ti doreste raul. Poate ca nu faci apel la mijloace agresive si violente pentru a reusi in ceea ce ti-ai propus, dar esti constienta ca diplomatia este cea mai buna arma. Si recurgi deseori la ea! Incearca sa te controlezi! Stapaneste-ti imboldul de a risipi banii pentru ca ii cheltuiesti pe lucruri care nu-ti sunt deloc utile.
Cal- Obisnuite cu oportunitatile care pica din cer, persoanele din zodia calului vor avea parte de unele surprize. Placute si mai neplacute! Va trebui sa depui efort ca sa-ti satisfaci ambitiile. Este important sa realizezi ca te poti baza mai mult pe justetea ratiunii decat pe glasul inimii. Individualista convinsa, la serviciu va trebui sa apelezi la ajutorul colegilor si la sfaturile sefului oricat de greu iti va fi. Multi vor incerca sa profite de tine, dar nu le vei da voie. Nu te uita la partea goala a paharului, intelege ca viata e facuta si din urcusuri si coborasuri. Daca ai o relatie stabila, un lucru bun pe care il vei constata in 2008 este acela ca vei privi cu mai multa incredere si optimism relatia cu partenerul tau. In caz ca nu ti-ai gasit inca dragostea, ai sanse 99% ca in 2008 sa-ti gasesti sufletul pereche.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri