Exista o arta care ne ajuta sa ne mentinem relatiile in vietile noastre. Stim cu totii acest lucru - multumesc este un cuvant magic. Cat de des folosim insa formula magica? Cat de des ii adresam acest cuvant partenerului nostru?

Daca veti spune multumesc in toate felurile posibile, va garantez ca veti observa o schimbare in relatia voastra. Poate fi ceva subtil imbunatatindu-va starea generala de bine sau poate sa fie ceva foarte intens - sentimentul ca v-ati regasit si ca va-ati indragostit din nou, unul de celalalt".

Exista nenumarate moduri prin care iti poti exprima multumirea, iar daca rezonezi in mod real cu cel pe care l-ai ales ca partener, atunci, sentimentul de multumire fata de el, va veni de la sine. Cu timpul, acest comportament va face parte din felul vostru de a fi, din felul vostru de a va comporta unul fata de celalalt. Si ce poate fi mai frumos intr-o relatie decat sa va exprimati multumirea ca va aveti?

Iubirea inseamna sprijin si voi aveti nevoie unul de celalalt. Ca sa mergeti mai departe impreuna, e important sa simtiti apreciere reciproca pentru tot ceea ce sunteti, pentru miracolul de a va fi gasit...

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

“Multumesc” face miracole in ceea ce priveste toate relatiile pe care le aveti. Acest sentiment pozitiv va crea o atmosfera buna pentru starea generala de satisfactie si confort alaturi de cei din jur.

Foto front si main: the Italian Voice


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri