Defectele barbatilor in functie de grupa sanguina

12:07, 29 Iulie 2011 publicat în Lifestyle

Iata ce spune grupa de sange despre aspectele negative ale personalitatii partenerului tau:

Grupa de sange 0 – Defectele barbatului “O gata”

Barbatul cu grupa de sange 0 este un barbat vanitos, plin de el, cu o parere exagerat de buna despre persoana sa. Este un barbat competitiv, avand insa tendinta de a face parada de abilitatile si performantele sale si de a-ti demonstra superioritatea punctului sau de vedere. Incearca sa te convinga de justetea opiniei sale chiar daca stie ca nu are dreptate. Este intransigent si neiertator, uneori dur chiar si cu cei dragi. Are tendinta de a domina si de a-si impune vointa asupra celorlalti. Daca i-ai gresit cu ceva si se considera nedreptatit, se va dovedi a fi lipsit de sensibilitate si de toleranta. Va incerca sa se razbuna si va apela la toate metodele pe care le are la indemana. Este indaratnic si staruie cu indarjire in atitudinile sale. Uneori este capricios si nazuros. In relatiile sale de iubire, posesivitatea si gelozia se numara printre defectele sale cele mai mari.

Citeste si:
Artizani autentici, material eco din pânză și bumbac: IA românească...
Artizani autentici, material...

Grupa de sange A – Defectele barbatului “Ei gata”

Barbatul care are grupa de sange A este introvertit si tacut, evitand sa isi expuna sentimentele in mod deschis. Este timid, lipsit de indrazneala, iar comportamentul sau fata de ceilalti este stangaci.

Chiar daca uneori vrea sa afiseze exact opusul, circumstantele exterioare il influenteaza intr-un mod decisiv. Sensibilitatea sa fata de stimulii externi este cunoscuta. In fata presiunii si a stresului, are tendinta de a ceda nervos. Este o fire nevrotica. Totodata, i se poate reprosa lipsa de hotarare in actiunile si deciziile sale. Chiar daca are idei bune, de multe ori nu si le sustine si prefera sa stea cuminte in banca lui decat sa incerce sa le demonstreze justetea. Are o atitudine pasiva si nu isi doreste sa se lase antrenat in conflicte. Prefera sa renunte decat sa dea nastere unor dispute. Se teme ca actiunile sale vor da nastere unor atacuri si ofensive din partea celorlalti. Nu vrea sa isi asume riscuri. Este conservator si reticent fata de schimbari. Este inclinat catre o gandire pesimista. Il preocupa intr-un mod exagerat felul in care este perceput de ceilalti.

Citeste si:
Zodia Pești - zodia viitorului! 10 MOTIVE pentru care ultima zodie...
Zodia Pești - zodia...

Grupa de sange B – Defectele barbatului “Bii gata”

Aparent, barbatul cu grupa de sange B este adaptabil si flexibil, reusind sa interactioneze si sa interfereze eficient cu cei din jurul sau. Acest lucru se realizeaza insa doar la suprafata. Compromisul psihologic pe care il face afisand doar latura sa sociabila este mare si il solicita intru totul. Investeste mult in masca sa. In interiorul sau, este un individ care nu se poate adapta intru totul celor din jurul sau. Usor superficial, neglijent si uituc, abordeaza in general o atitudine pasiva fata de lucruri, fata de viata. Ii lipseste rabdarea de a duce la bun sfarsit un lucru. Este inclinat spre lenevie.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri