12:01, 31 Ianuarie 2008 publicat în Lifestyle

Campanie de atragere de fonduri pentru sustinerea Caselor familiale SOS
SOS Satele Copiilor Romania lanseaza in aceasta luna o noua campanie de atragere de fonduri pentru sustinerea Caselor familiale SOS sub numele '' Am si eu casa mea- Casa familiala SOS!'' . In prezent, peste 200 de copii si tineri au un camin, o familie, o comunitate in cadrul organizatiei noastre.
Familia SOS este formata dintr-o mama sociala si 5 pana la 7 copii. Acestia locuiesc in case familiale in cadrul celor trei Sate SOS din Bucuresti, Cisnadie, judetul Sibiu si Hemeius, judetul Bacau.
Campania vizeaza sa atraga cat mai multi sustinatori ai Caselor familiale SOS, atat companii, cat si persoane fizice. Pentru 2008 ne propunem ca obiectiv obtinerea sponsorizarii unui numar de minim 8 asemenea Case familiale SOS, din numarul total de 29.
Fondurile obtinute in urma acestei campanii vor fi folosite pentru cheltuielile de intretinere curenta a copiilor aflati in ingrijirea organizatiei SOS Satele Copiilor : rechizite, hrana, igiena, imbracaminte, incaltaminte, transport, medicamente. Bugetul lunar de care are nevoie o familie SOS cu sapte copii se ridica la 2500 RON, iar scolarizarea unui copil la 500 RON pentru un an intreg. Contul in care se pot face donatii este: RO84CITI0000000825018018, deschis la Citibank Bucuresti. De asemenea, copiii din satele SOS pot fi ajutati si cu produse.
SOS Satele Copiilor este un concept de ingrijire a copiilor in dificultate - copii fara familie sau care nu mai pot fi ingrijiti, din diferite motive, de proprii parinti - intr-un mediu familial, pe termen variabil, pana cand devin tineri independenti si autonomi.Detalii despre aceste case familiale SOS se pot gasi pe site-ul www.sos-satelecopiilor.ro .


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri