Zeus aduce barbatului pe care il influenteaza trasaturi precum energie fizica, asprime a gesturilor si a actiunilor, curaj, impulsivitate, irascibilitate, capacitatea de a se face remarcat, usurinta in a se impune.

Daca Numarul Destinului este 8 - DIONIS este zeul dominant al personalitatii masculine

In mitologia greaca, Dionis este zeu peste vegetatie si pomicultura, fiind responsabil pentru vitalitate, pentru viata si tumultul naturii. Vita de vie este elementul vegetal care ii este asociat de multe ori acestui zeu, iar vinul licoarea preferata a zeului. Prin factura sa, Dionis este un zeu vesel si binedispus, iubitor al dansului si al muzicii. Barbatul guvernat de zeul Dionis este o persoana joviala, exuberanta, iubitoare a naturii si a placerilor vietii. Stie sa traiasca la maximum fiecare moment. Este istet, ingenios, mobil, culege cu rapiditate informatia din exterior, avand totodata o curiozitate innascuta. Este atras de latura senzuala a vietii si poate deveni un sclav al placerilor lumesti. Este capricios, iar dispozitia sa se schimba in functie de vreme.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Daca Numarul Destinului este 9 - ARES este zeul dominant al personalitatii masculine

Ares este unul dintre zeii importanti ai Olimpului si unul dintre cei mai temuti totodata. El este asociat razboiului si conflictelor sangeroase, fiind un simbol al agresiunii, al instinctelor primare, al impulsivitatii si al violentei. Barbatul guvernat de zeul Ares este un barbat dinamic, indraznet, plin de vitalitate si de energie fizica. Acest barbat poate da dovada de generozitate si afectiune fata de cei pe care ii iubeste. Se enerveaza cu usurinta, insa se calmeaza la fel de repede. Ares aduce initiativa, impulsivitate, rezistenta la presiune, agresivitate, dar si gelozie si asprime.

Foto interior: Wikipedia


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri