Zeus aduce barbatului pe care il influenteaza trasaturi precum energie fizica, asprime a gesturilor si a actiunilor, curaj, impulsivitate, irascibilitate, capacitatea de a se face remarcat, usurinta in a se impune.

Intr-un articol publicat saptamana aceasta (vezi articolul Numerologie greceasca: Care este zeita protectoare a destinului tau?) vorbeam despre influenta pe care, conform numerologiei grecesti, o au zeitatile elene asupra destinului si personalitatii persoanelor de sex feminin. La randul lor, in functie de Cifra Destinului, zeii greci exercita o influenta covarsitoare asupra destinului si personalitatii persoanelor de sex masculin. In articolul de fata vom face referire la trasaturile pe care zeul dominant le imprima personalitatii barbatilor. Pentru a afla care sunt acestea, trebuie mai intai sa calculezi Cifra Destinului caracteristica partenerului tau. Procedeul este foarte simplu si l-am explicat la inceputul articolului anterior - Numerologie greceasca: Care este zeita protectoare a destinului tau. De asemenea, cu acest modul: https://www.calculatoredge.com/lucky/destiny.htm poti calcula Cifra Destinului a partenerului tau in doar cateva secunde. Trebuie doar sa introduci datele sale de nastere, iar Numarul Destinului va fi generat in mod automat. Mai jos iti prezentam si interpretarile rezultatelor.

Kudika Tarot

Daca Numarul Destinului este 1 - Zeus este zeul dominant al personalitatii masculine

In mitologia greaca, Zeus este stapan peste totii zei olimpieni si cel care da viata pamantenilor si tuturor lucrurilor existente. Cuvantul lui are autoritate, iar prezenta lui impune respect. El face legile si regulamentele si in functie de ele se realizeaza bunul mers al societatii. Zeus ca zeu dominant al personalitatii masculine aduce trasaturi precum energie fizica insotita de tarie de caracter, o oarecare asprime a gesturilor si a actiunilor, curaj, impulsivitate, irascibilitate, capacitatea de a se face remarcat, usurinta in a se impune. Barbatul care este influentat de Zeus este in acelasi timp o persoana dinamica, combativa, nascuta sa fie lider, sa-i ghideze pe cei din jurul sau si sa coordoneze activitati. Se enerveaza cu usurinta si are tendinta spre agresivitate.

Citeste si:
Pluto în Vărsător 2023 -2043 – Este vremea schimbărilor istorice...
Pluto în Vărsător 2023 -2043...

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri