3 Iunie 2011 publicat în Lifestyle 45 share-uri

Afla si tu care este cifra care iti influenteaza cel mai mult personalitatea, descoperindu-i in acelasi timp magia, simbolurile si semnificatiile speciale conform astrologiei chinezesti:

Numarul 5 (WU) - Dragon si Maimuta

5 este un numar puternic. Este suma numerelor 2 (yin) si 3 (yang) si este asociat cu norocul. Sunt cinci elemente universale in astrologia chinezeasca si in filozofia estica (lemn, foc, pamant, metal si apa). Sunt cinci samante sacre. Sunt cinci munti sfinti.”, se arata pe acelasi site. In acelasi timp, 5 este un numar ce sugereaza echilibrul universal, fiind imprimat cu un profund caracter spiritual. 5 este cifra care imprima zodiilor Dragon si Maimuta atractia pentru calatorii si tot ce inseamna miscare si explorare, dorinta de a evolua si a se dezvolta spiritual, atractia pentru misticism. Totodata, 5 predispune aceste zodii si catre instabilitate si nevoia de a face constant schimbari radicale in viata lor. 5 simbolizeaza forta centrala a tuturor lucrurilor.

Numarul 6 (LIU) - Sarpe si Oaie

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

In filozofia chinezeasca, “6 simbolizeaza longevitatea si puterea provenind de la astre. De asemenea, chinezii divid ziua si noaptea in 6 parti fiecare, iar in Feng Shui, numarul 6 provine din directiile sud-vestice”. 6 imprima zodiilor Sarpe si Oaie onestitate, senzualitate, diplomatie, o mare capacitate de a iubi si a se darui, capacitatea de empatie. Totodata, cifra 6 este cea care imprima acestor nativi sensibilitate, vulnerabilitate si dificultati in luarea de decizii.

Numarul 7 (QI) - Cal, Sarpe si Tigru

Numarul 7 (QI) este numarul perfectiunii, al implinirii si al abundentei, al divinului si al magiei deopotriva, dar si al vestului in Feng Shui. 7 “este asociat cu partea feminina, fiind un rezultat al cerului, dar si al pamantului. Festivalurile chinezilor tin timp de sapte zile sau se tin in cea de-a saptea zi. Se crede ca doar astfel este asigurat succesul festivalului.”, spune astrologul chinez Duan Minh. 7 imprima zodiilor Cal si Sarpe aptitudini deosebite in domeniile creative, energie, expansivitate, dar si generozitate si sociabilitate. Tot 7 este cel care da acestor zodii tendinta de a cadea prada exceselor, dar si predispozitia spre depresie si irascibilitate.

Numarul 8 (BA) - Sobolan si oaie


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri