3 Iunie 2011 publicat în Lifestyle 45 share-uri

Afla si tu care este cifra care iti influenteaza cel mai mult personalitatea, descoperindu-i in acelasi timp magia, simbolurile si semnificatiile speciale conform astrologiei chinezesti:

Numarul 2 (ER) - Bou, Iepure si Mistret

Conform site-ului chineseastrologer.org, 2 reprezinta simbolul balantei din cer si pamant, fiind asociat in Feng Shui cu directiile nord- estice. “Daca numarul 1 este considerat tata al numerelor, atunci 2 poate fi considerat mama a numerelor”. Totodata, cifra 2 ii reprezinta pe cei doi zei care au creat astrologia chinezeasca. Pentru zodiile Bou, Iepure si Mistret, 2 aduce noroc. In acelasi timp, cifra 2 imprima acestor nativi calitati precum bunatatatea sufleteasca, noblete a spiritului, capacitatea de a planifica. 2 inseamna si comunicare, parteneriate, dar si capacitatea de a interactiona cu cei din jur. 2 aduce nativilor pe care ii guverneaza si nehotarare, indoieli, precum si dificultati in a lua decizii.

Numarul 3 (SAN) - Tigru si Bou

Conform unui articol publicat pe site-ul chineseastrologer.org, 3 “sporeste complexitatea restului numerelor, permitandu-le sa se transforme”. In filozofia chinezeasca, 3 reprezinta un simbol al copilariei, in Feng Shui fiind asociat directiilor estice. 3 este insasi viata, energia prima de la care pleaca multe din celelalte numere, un simbol al aspiratiei. 3 imprima zodiilor Tigru si Bou trasaturi precum intuitie, creativitate, nevoia de exprimare artistica. In esenta lui, 3 ingemaneaza trecutul, prezentul si viitorul. De asemenea, 3 aduce acestor zodii si tendinta de a fi extrem de atasate de trecut, dar si reticenta fata de lucrurile practice.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie! MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Numarul 4 (SI) - Iepure si Caine

“In China, 4 este simbolul celor celor mari patru gardieni: Dragonul, Unicornul, Kailin si Phoenix, entitati ce pazesc ordinea cosmica si asigura stabilitatea intregului univers”. 4 imprima nativilor Iepure si Caine stabilitate, stapanire de sine si o capacitate de rezistenta foarte mare. In acelasi timp insa, numarul 4 face ca acesti nativi sa fie foarte atasati de originile lor si sa intampine dificultati in a se adapta la alte medii. De asemenea, in Feng Shui, cifra 4 este pusa in legatura cu directiile sud-estice.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri