Chiar asa arata viitorul !? Previziunile despre 2011 ale unor clarvazatori si astrologi moderni

Iata care sunt predictiile gemenilor parapsihologi Terry si Linda Jamison, ale astrologului Jeanne Mozier, ale lui Monte si ale clarvazatoarei Nikki legate de anul 2011.

2011 va fi un an al schimbarilor economice pentru toata lumea, spune Monte pe site-ul sau. Aceste schimbari sunt consecinta costurilor ridicate la alimente. Pretul ridicat la cereale va atrage dupa sine crize in mai multe locuri ale lumii. Proteste legate de scumpirea alimentelor vor exista in China, Rusia, Marea Britanie si Statele Unite ale Americii.

Rusia si China semneaza un pact militar prin care pun bazele unei noi uriase puteri ce o rivalizeaza pe cea a NATO.

Hackerii isi orienteaza actiunile asupra motoarelor de cautare ale google, cauzand probleme in lumea internetului timp de cateva zile.

Intre Coreea de nord si Coreea de sus vor continua conflictele, iar colapsul economic va lovi Coreea de Nord inainte de venirea iernii. In Coreea de Nord, vor exista proteste si revolte ale cetatenilor ce doresc schimbarea, iar viata liderului actual se va afla in pericol.

Printre previziunile lui Mont se afla si o eruptie a vulcanului din Indonezia pe care acesta o caracterizeaza ca fiind “majora”. In urma acesti eruptii, vor muri multi persoane.

O eruptie majora a vulcanului din Indonezia va deveni cea mai mare din istoria acelor tari.

Fortele militare ale Statelor Unite vor sabota administratia lui Obama dezvaluind publicului larg informatii prejudicioase despre acesta. Odata trecute lunile de vara, Monte prezice si o refacere a economiei Statelor Unite.

Japonia si China intra intr-un conflict militar dupa ce mai multe vase sunt scufundate de China langa o disputata insula japoneza. Aceste tari se afla aproape in pragul razboiului, insa Rusia intervine pentru aplanarea conflictului.

Predictiile lui Nikki

Nikki este o clarvazatoare din Toronto ce a avut numeroase aparitii la televiziune si ale carei previziuni au aparut in publicatii precum The sun, The Toronto Sun, The US Tabloid. Printre previziunile lui Nikki legate de 2010 se numara atacul Coreei de Nord asupra Coreei de Sud, moartea lui Tony Curtis, problemele de sanatate cu care s-a confruntat actorul Michael Douglas, divortul lui Tiger Woods, atacul terorist din Karachi, Pakistan . Acesta este site-ul unde poti gasi previziunile sale legate de anul 2011: https://www.psychicnikki.com/predictions.html


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri