Iata care sunt predictiile gemenilor parapsihologi Terry si Linda Jamison, ale astrologului Jeanne Mozier, ale lui Monte si ale clarvazatoarei Nikki legate de anul 2011.

Predictiile astrologice pentru 2011 ale astrologului Jeanne Mozier

Jeanne Mozier este un celebru astrolog din Virginia de West. La sfarsitul lui 2010, astrologul a facut cunoscute in revista herald-mail.com principalele sale predictii astrologice pentru 2011:

Ciclul lui Uranus, care a inceput anul acesta, va defini viata in secolul 21. Multe idei inovative sunt puse in bataie inca din primavara lui 2011. O parte din acestea vor fi transpuse in realitate pana la sfarsitul anului.”

In ceea ce priveste domeniul sanatatii, astrologul spune ca perioada aprilie- iulie va fi o perioada anticipativa a ciclului de 14 ani care debuteaza in 2012. Aceasta perioada va accentua impactul pe care sanatatea mentala, dar si cea spirituala il au asupra corpului fizic, dar si conexiunea dintre spiritual si material.

Pe plan sentimental, afirma Mozier, in 2011 Saturn se va afla in Balanta, semnul relatiilor. Saturn este cel preocupat ca lectiile sa fie invatate aici si acum. Pe de alta parte, astrologul este de parere ca in acest an, oamenii vor aduce mai mult in discutie chestiuni teoretice precum structura relatiilor. Totodata, dialogurile legate de perimarea sau nu a institutiei casatoriei, dar si dezbateri despre casatoriile intre persoanele de acelasi sex vor fi aduse deseori in prim plan.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

Pe plan financiar, incepand cu luna iunie, starea materiala a multor persoana se va imbunatati cu toate ca “nu va mai exista cale de intoarcere catre nebunia speculativa de la inceputul decadei”. “Cei dispusi sa-si asume mai multe responsabiliti si sa indeplineasca sarcini multiple vor fi mai avantajati. Cei care cred ca isi vor gasi un job care le va asigura tot confortul pana la sfarsitul zilelor inca traiesc intr-o lume care nu se va mai intoarce niciodata”, declara astrologul pentru herald-mail.com.

In acelasi timp, tine sa sublinieze Mozier, alinierea dintre Neptun si Pesti va avea un impact major asupra tehnologiei. Astrologul vorbeste despre popularizarea realitatii virtuale si o miscare orientata catre platformele universale.

Predictiile lui Monte

Monte, cum il numesc prietenii, are o experienta de peste 25 de ani in domeniul paranormal si locuieste in Huntsville, Alabama. Este terapeut Reiki, hipnoterapeut, are acreditari in consiliere, biofeedback, psihologie si educatie. Aici poti citi toate previziunile sale legate de 2011: https://worldpsychic.org/predictions/Predictions-2011-11-draft.htm

Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri