Sa nu uitam niciodata ce a fost frumos si sa nu ne negam trecutul, oricum ar fi fost el. Amintirile nu se inlocuiesc, ci se hranesc cu altele. Sa pasim mai departe cu optimism, surazand la ceea ce a fost. Nimic nu o sa mai fie la fel… si unde nimic nu a fost, totul poate fi…

Amintirile sunt cele care ne ajuta sa constientizam ceea ce am realizat pana acum. Anii trec nenumarati, dar amintirile se inmultesc din ce in ce mai mult. Uneori e nevoie sa ne intoarcem in trecut pentru a descoperi ca am avansat. O intalnire cu un vechi prieten drag e mereu placuta. Cand ii rezumi ce ai mai facut in ultimii ani nici macar tie nu iti vine a crede. Daca uitam sa fim multumiti cu noi insine, vechii prieteni pot fi de ajutor. E hranitor pentru suflet sa realizezi ca totusi oamenii nu exista printre noi pentru a ne rani, ci din contra, pentru a ne ridica la suprafata si poate pentru a ne arata drumul cel bun.

Cateodata reinvierea amintirilor ne pune ordine in ganduri si in viata. E mai mult decat satisfacator sa incerci un drum aproape pierdut si sa gasesti la capatul lui lucruri care odata ti-au adus fericire si care si acum continua sa o faca. Sunt multe lucruri frumoase care sfarsesc inevitabil, dar sunt unele pentru care merita sa crezi neincetat. Si e minunat acest ciclu in care ne invartim si in care nu exista probleme fara solutii. Chiar daca cineva drag din prezent te tradeaza, exista mereu un prieten din trecut care sa-ti mentina increderea in ceilalti. Trebuie doar sa-ti amintesti de el!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Prezentul inseamna fericire, viitorul speranta, iar trecutul incredere si cunoastere. Sa nu uitam niciodata ce a fost frumos si sa nu ne negam trecutul, oricum ar fi fost el. Amintirile nu se inlocuiesc, ci se hranesc cu altele. Sa pasim mai departe cu optimism, surazand la ceea ce a fost. Nimic nu o sa mai fie la fel… si unde nimic nu a fost, totul poate fi…

Un articol de Veronica Insuratelu

Nota: Cu acest material editorial, Veronica Insuratelu a participat la concursul de creatie organizat in luna martie de Garbo.ro si editura Cununi de Stele. Autoarea s-a numarat printre finalistele concursului. Felicitari!

Lista completa a castigatoarelor si a finalistelor concursului o puteti vizualiza AICI.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri