De data aceasta va fi vorba despre emotii. Stim ca sunteti foarte sensibile si foarte talentate si de aceea va invitam sa ne povestiti intamplari adevarate din viata voastra. Garbo va publica patru dintre aceste povestiri, in fiecare saptamana din luna martie, pentru a sarbatori 100 de ani de la primul 8 martie celebrat ca Zi a femeilor. Editura Cununi de Stele va va oferi cu mare drag, tot ca premiu, pachete cu carti pe care vi le veti alege voi.

Regulamentul concursului este acesta:

Scrieti-ne despre un moment revelator, plin de semnificatii care v-a facut sa va recapatati speranta, v-a schimbat cursul vietii sau felul de a fi. Am dori sa fie o poveste despre optimism, despre “un ceva” extraordinar pe care l-ati trait cu toata fiinta voastra, fie ca este vorba despre un rasarit de soare, sau despre nasterea copilului vostru sau poate, intalnirea cu un om important. Povestirea voastra poate sa fie scrisa in semn de multumire, adresat cuiva minunat etc. Aratati-ne ca viata merita traita! Ca trebuie sa nu incetam niciodata sa ne regasim sensul sau adevaratul drum.

Povestea voastra nu trebuie sa fie mai lunga de o pagina si jumatate, in Word (650-700 de cuvinte). Si, mai retineti ca asteptam articolele voastre pana in data de 23 februarie 2011. Adresa de contact este redactie@garbo.ro.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale Principiile de bază ale mașinii CNC

Echipa Garbo.ro va selecta cele mai frumoase patru articole, pentru a le publica in luna Martie, o perioada care este dedicata femeilor si mai ales luptei pentru drepturile femeilor.

Directorul editorial al editurii Cununi de Stele, Carmen Musat-Coman, se va ocupa de trimiterea premiilor in carti. Daca va veti afla printre cele patru castigatoare, trebuie sa consultati site-ul editurii pentru a descoperi cateva aparitii editoriale valoroase si, mai apoi, sa va alegeti patru dintre cartile EDITURII CUNUNI DE STELE pe care ati vrea sa le aveti in biblioteca.

Cele patru castigatoare vor fi anuntate in data de 28 februarie 2011, pe pagina de Facebook Garbo.
 

Retineti:

Concursul de creatie se desfasoara in perioada 26 ianuarie – 23 februarie 2011 si se adreseaza persoanelor talentate, care vor sa ne impartaseasca trairi personale.

Patru articole vor trece de selectia riguroasa a echipei redactionale si vor fi publicate in luna martie, pentru a marca un centenar al sarbatoririi femeilor. Editura Cununi de Stele va oferi cititoarelor noastre inspirate, pachete cu carti sub forma de premiu. La sfarsitul lunii februarie urmariti pagina de Facebook Garbo, pentru a afla castigatoarele.

Foto main: By Yulia Grigoryeva /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri