In functie de ziua nasterii, afla si tu daca personalitatea si aspiratiile personale sunt caracterizate de fascinantele si intrigantele Numere Simetrice ale numerologiei.

Numerele Simetrice 12 - 21: Oglinda numarului 12 este 21

Persoanele nascute pe 12, dar si cele nascute pe 21 au in comun capacitatea de regenerare, energia interioara, determinarea si capacitatea de a nu se lasa descurajati de nereusite. Cifra 3 este totul unitar care aduce trasaturi similare persoanelor nascute in ziua de 12 si de 21 (12→1+2=3; 21 → 2+1=3). De asemenea, le mai caracterizeaza si spiritul de independenta, aceasta trasatura fiind mai accentuata in cazul persoanelor nascute in ziua de 12. De regula au norocul de partea lor. Reusesc sa se pastreze la distanta de nimicurile si problemele marunte ale vietii, implicandu-se doar in lucrurile pe care le considera serioase si cu adevarat importante.

12 aduce cu el opinii puternice, dar si convingerea personala ca viata i-a rezervat persoanei in cauza reusita si implinire. Spre deosebire de cei nascuti in ziua de 21, in a caror personalitate predomina cifra 2, cifra 1 este cea care influenteaza decisiv personalitatea celor nascuti in ziua de 12. Prestigiul si dorinta de recunoastere vor motiva aceste persoane sa ajunga departe si sa-si implineasca telul propus. Comparativ cu persoanele nascute pe 21, au simtul dramatic mai bine dezvoltat, dar si o dorinta mai accentuata de a detine controlul asupra a ceea ce se intampla in jurul lor. Nu se lasa invinse cu usurinta, insa atunci cand se intampla sa clacheze, revenirea este o adevarata lupta dureroasa cu sine. Pot fi instabile si incontrolabile atunci cand vine de consumarea propriilor resurse, dar si a resurselor celorlalti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

Pentru cei nascuti pe 21, implinirea adevarata vine din contactul cu ceilalti, din puterea de a face bine celor din jur, din dorinta a-i ajuta intr-un fel sau altul, din elaborarea de sugestii si sfaturi utile. Sunt mai emotivi, mai toleranti, mai flexibili, mai prietenosi si mai putini pretentiosi decat cei nascuti pe 12. Sunt calmi si echilibrati, insa ‘iesirile” lor temperamentale sunt mai violente decat ale celor nascuti pe 21. Tot comparativ cu acestia, sunt mai vulnerabili din punct de vedere emotional.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri