In functie de ziua nasterii, afla si tu daca personalitatea si aspiratiile personale sunt caracterizate de fascinantele si intrigantele Numere Simetrice ale numerologiei.

Numerele Simetrice 13 – 31: Oglinda numarului 13 este 31

Persoanele nascute in ziua de 13 au anumite trasaturi in comun cu persoanele nascute in ziua de 31, trasaturi date de influenta cifrei totale comune: 4 (13→1+3=4; 31 →3+1=4). Cifra 4 este cea care imprima celor nascuti pe 13, dar si celor nascuti pe 31 abilitatea de a-si lua indatoririle si sarcinile in serios (atat in viata profesionala, cat si in cea amoroasa), moralitate, corectitudine, atasament (mai mult sau mai putin pronuntat) fata de conventii, constiinciozitate (mai ales fata de ceilalti, mai putin fata de ei insisi). Si cei nascuti pe 13 si cei nascuti pe 31 sunt persoane ce pun mare pret pe familie si valorile familiale, gasind confortabile intimitatea si sentimentul de siguranta pe care le gasesc intr-un camin. Sentimentul de apartenenta la o comunitate ii face fericiti.

Cifra 1 influenteaza personalitatea celor nascuti in ziua de 13, intr-un procent mai mare decat cifra 3. Prin urmare, aceste persoane sunt extrem de ambitioase si competitive, dar si individualiste, preferand sa se bazeze pe fortele proprii. Au atat abilitati creative, cat si abilitati practice. De asemenea, au o personalitate puternica si o mai mare putere de influenta asupra celor din jur decat persoanelor nascute in ziua de 31. Nu se dau in laturi atunci cand vine vorba de exercitarea vointei personale asupra celorlalti. Pot fi incapatani, sceptici, rigizi si uneori dau dovada de egocentrism. Isi doresc cu orice pret sa fie admirati si respectati.

La polul opus, personalitatea celor nascuti in ziua de 31 este mai puternic influentata de cifra 3 decat de cifra 1. Cifra 3 este cea care imprima personalitatii lor creativitate, dar si atractia catre frumos si artistic. Cei nascuti in ziua de 31 au o mare putere de atractie si un sarm aparte, ceea ce ii face fermecatori in ochii persoanelor de sex opus. Sunt mai sensibili si mai vulnerabili decat cei nascuti pe 13, insa sunt inzestrati cu aceeasi abilitate de a coplesi si de a insufleti. Sunt isteti, spirituali, entuziasti. Degaja caldura sufleteasca si reusesc sa relationeze mai ales emotional cu cei din jur. Spre deosebire de cei nascuti pe 13, pot fi raniti cu mai multa usurinta. Nu au o vointa atat de puternica precum acestia. Nu se impun cu aceeasi usurinta. Chiar daca ideile lor sunt de multe geniale, de multe ori nu reusesc sa le puna in practica, iar energia lor este consumata pe nimicuri.

Numerologia este o oglinda a sufletului. Rama este calatoria pe care o intreprindem in acest moment particular al vietii. Contine, ofera sprijin, faciliteaza – dar ea in sine nu este oglinda cea mai de pret. Oglinda cea mai pura este Sinele. Reflexia care arata oglinda ei insisi si realitatea multifatetata Sinelui este reprezentata de numere". (Joshua Williams - vedicnumerology.wordpress.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri