Numarul Echilibrului iti poate fi de ajutor atunci cand traversezi o etapa dificila a vietii tale, cand te afli intr-o incurcatura, cand treci printr-un moment critic sau te confrunti cu anumite probleme, obstacole si piedici. Numarul Echilibrului iti poate da un indiciu asupra celei mai potrivite modalitati de a trata sau intampina o problema.

Mai jos iti prezentam si Semnificatiile Cifrei Echilibrului:

CIFRA ECHILIBRULUI 1 - Esti o fire puternica. O luptatoare innascuta. Nu renunti cu una cu doua si in viziunea ta problemele s-au nascut sa fie depasite. Ai insa tendinta de a tine totul in interiorul tau, iar uneori acest lucru poate conduce la epuizarea emotionala si psihica. Eziti sa ceri ajutorul celor din jur indiferent de cat de greu ti-ar fi. In momentul in care te confrunti cu o problema, automat preiei intreaga ei responsabilitate pe umerii tai. Fii mai flexibila si deschisa fata de ceilalti. Impartaseste-ti necazurile si problemele celor dragi. Accepta-le sprijinul.

CIFRA ECHILIBRULUI 2 - Esti o fire emotionala, sensibila si pasionala. Atunci cand te confrunti cu probleme, fie te lasi coplesita de ele , dandu-le astfel o importanta mai mare decat merita, amplificandu-le astfel efectul, fie le ignori pur si simplu, prefacandu-te ca nu exista. Fie esti prea impulsiva, fie extrapasiva. Esti dispusa sa faci compromisuri pe care in mod normal nu le-ai face doar pentru a te elibera de prezumtiva tensiune. Numarul 2 ca numar a Echilibrului ar trebui sa scoata la iveala latura diplomata a personalitatii tale . Trateaza problemele ca atare, fara a le minimaliza sau fara a le exagera importanta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai încurajatoare citate despre succes NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare

CIFRA ECHILIBRULUI 3 – Deprimarea, depresia si tristetea sunt dusmanii tai cei mai mari atunci cand te afli intr-un moment dificil al vietii. In momentul in care te confrunti cu o problema ai tendinta de a-ti pierde obiectivismul si spiritul rational cu care tratezi in mod normal lucrurile. Apeleaza la pozitivismul tau si la al celor din jur atunci cand ai probleme. Umorul te poate determina si el sa percepi si sa tratezi problema dintr-un alt unghi. Nu lasa emotiile sa te raneasca si sa dea nastere unor probleme suplimentare.

CIFRA ECHILIBRULUI 4 – Esti o explozie temperamentala si pari a nu detine intotdeauna controlul asupra ta si a emotiilor tale. Probleme si situatiile dificile au tendinta de a scoate la iveala latura ta irascibila si nervoasa. In fata problemelor reactionezi prin manie si incapatanare, facandu-le sa para mai grave decat sunt. Trateaza lucrurile mai usor si cu mai mult calm. Nimic nu-i ceea ce pare. Un drum inchis nu inseamna ca nu se deschid altele imediat in fata ta. Putin mai multa autodisciplina emotionala nu strica.

Vrei să ai mai multă energie și să uiți de oboseală? Îți recomandam aceste Suplimente Alimentare pe bază de Super-Alimente, vitamine și plante

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri