Astazi veti afla despre dieta iubirii sau asa cum mai este ea cunoscuta, 'The Ultimate Sex Diet'. Una din cele mai controversate diete, a avut parte de multa reclama, a fost recomandata de multi specialisti in diete, dar si blamata, fiind chiar prezentata in Oprah.

Originea

A fost creata de Kerry McCloskey, in cautarea ei de a gasi o solutie de slabit. Mancand mai sanatos si imbunatatind relatiile sexuale cu partenerul ei, a reusit sa slabeasca 10 kg.

Principiu

Dieta este destul de simpla: mananca mai sanatos si fa sex cat de des se poate, pentru a pierde in greutate. Ea a fost conceputa sa imbunatateasca sanatatea, starea de spirit si relatia cu partenerul de cuplu, in timp ce pierzi in greutate.

Kerry McCloskey declara ca dieta iubirii se adreseaza tuturor (celor peste 18 ani), carora le place sexul si legumele in forme falice. Kerry insista asupra faptului ca o alimentatie mai sanatoasa combinata cu mult sex pasional este cheia succesului unei cure de slabit. Cartea ei (ce poarta acelasi nume cu dieta) descrie in detaliu beneficiile mancatului senzual, pozitii care stimuleaza anumite zone musculare si exercitii care aprind flacara pasiunii si a fizicului de invidiat.

Desigur, aceasta dieta are mici neclaritati si anume ce te faci daca nu ai un partener care este mereu in forma si gata de actiune, daca nu ai timp, programul nu iti permite sau orice alte motive care te priveaza de sex?

Unii experti nu considera aceasta dieta ca fiind una valida deoarece, in cel mai bun caz pierderea in greutate poate fi atribuita cantitatii mai mari de serotonina din organism.

Acest articol a fost scris de Claudiu Jojatu, autorul blogului Pauzadenutritie.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri